Logo Gadero
service

Fesca Plak PVC Plank vloer - Zwart Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

Productnummer
FL3003-MOL
100% Waterbestendig
kwaliteit met extra slijtvaste slijtlaag
floer_bossen_pvc_molenbos_zwart_eiken
floer_bossen_pvc_molenbos_zwart_eiken_object
floer_bossen_pvc_molenbos_zwart_eiken_structuur
floer_bossen_pvc_molenbos_zwart_eiken_detail
Per m2

27,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
121,9 cm
Breedte
22,86 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 100% schoon PVC, geen weekmakers

  • Extra brede PVC vloerdelen

  • 15 jaar fabrieksgarantie

  • Zeer duurzaam

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Zwart
Lengte
121,9 cm
Dikte
2,5 mm
Breedte
22,86 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

Fesca Plak PVC Plank vloer - Zwart Eiken 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

De Fesca PVC Planken Zwart Eiken zijn van kwaliteit. Dit PVC is namelijk voorzien van gebruiksklasse 33/42 waardoor wij hier 15 jaar garantie op kunnen geven. Naast deze garantie op particulier gebruik krijgt u bij deze extra duurzame en extra brede PVC vloer ook 5 jaar garantie aangeboden bij commercieel gebruik. De vloerdelen zijn afgewerkt met een slijtlaag van 0,55 mm waardoor deze PVC stroken nagenoeg onverwoestbaar zijn.

Daarnaast vragen deze eiken plak PVC vloeren weinig onderhoud. U kunt deze vloerdelen eenvoudig reinigen met de standaard schoonmaakmiddelen. Bovendien worden deze vloeren geproduceerd van 100% schoon PVC zonder weekmakers. Minstens net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed. Hierdoor heeft deze PVC vloer het REACH keurmerk ontvangen.

Zorg bij het verwerken van de Fesca dryback PVC Planken Zwart Eiken Vloer dat de ondergrond waar u het PVC gaat verlijmen totaal egaal en vlak is. U kunt de vloerdelen verlijmen op de ondervloer met de Thomsit – K188 E PVC Lijm. Voor het goed verlijmen van de PVC stroken is een droge en vuilvrije ondervloer vereist. Heeft u vragen over het verwerken van dit PVC? Neem gerust contact met ons op! We bezorgen onze eco-vriendelijk geproduceerde vloerdelen bovendien GRATIS bij u aan huis!

In het echt komen zien?

Wilt u deze plak PVC Planks Zwart Eiken of een andere vloer van Fesca in het echt zien? Kom dan langs bij onze showroom in Breukelen, maak bij voorkeur een afspraak, zodat een van onze collega's u gelijk te woord kan staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u de vloer thuis kan vergelijken met uw meubels en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en toplaag van de PVC vloer.

De toplaag van dit Black Wash Bruine PVC is voorzien van een natuurlijke houtstructuur. Deze houtstructuur voelt u ook terug in de slijtlaag. Dit wordt ook wel Register Embossing genoemd. Dit zorgt voor een natuurgetrouw geheel. De toplaag is bovendien waterbestendig gemaakt waardoor deze stroken ook in de badkamer kunnen worden toegepast.

Doordat de brede plak PVC vloerdelen uiterst dun zijn geproduceerd is dit dé vloer voor gebruik bij vloerverwarming. Met een warmteweerstand van slechts 0,025 m2 K/W ervaart u maximaal genot van zowel uw vloer als de vloerverwarming. Dankzij de eco-vriendelijke manier van produceren zorgt deze PVC vloer ook nog eens voor een gezond en veilig binnenmilieu.

Bijbehorend bij dit product