Floer Akupanel XL Wandpanelen - Licht Essen 300 x 60 x 2 cm

Productnummer: FL4003-APLE Eenvoudig installatie   |   Duurzaam geproduceerd

Adviesprijs
€ 219,95 € 208,95 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Akupanel XL Wandpanelen - Licht Essen 300 x 60 x 2 cm

  • Snelle en eenvoudige installatie
  • Perfect voor zowel thuis als op het werk
  • Verbeterd de kamerakoestiek tot 50%
  • Unieke 3000 mm lengte

Floer Akupanel XL Wandpanelen - Licht Essen 300 x 60 x 2 cm

Verbeter in stijl de kamerakoestiek met de Akupanel XL Wandpanelen van Floer! De houten wandpanelen zijn verkrijgbaar in een extra groot formaat van 300 x 60 x 2 cm! Vanwege unieke lengte van 3000 mm dekt de Lichte Es paneel de gehele muur. De licht essenhouten kleur wordt extra bedandrukt door de zwarte vilt laag voor een luxe uitstraling.

Door het combineren van lamellen en polyestervilt absobeert dit het geluid in een ruimte tot 50% Omdat het geluid niet teruggekaatst in de ruimte maakt dit de panelen uitstekend toepasbaar in studeerkamers, op kantoor en in grote ruimtes.

Duurzame Wandpanelen

De Lichte Essen houten Floer Akupanel is niet alleen een eyecatcher, maar is tevens duurzaam en verantwoordelijk geproduceerd. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en andere gecontroleerde bronnen. De Hout fineer lamellen zijn bevestigd op een 9 mm zwart polyester vilt van gerecycled kunststof. 

Een groot voordeel is dat de panelen eenvoudig en snel te monteren zijn op wanden en zelfs op plafonds! De wandpanelen zijn te bevestigen met de Floer High Tack montage Kit of schroeven. Voor het inkorten van de panelen adviseren wij een scherpe zaag toe te passen, bijvoorbeeld een invalzaag. Voor de gewenste breedte kan met een scherpe hobbymes het vilt van de wandpaneel worden bijgesneden. 
 

Gadero uw specialist!

Wilt u de Floer Akupanel Wandpanelen - Licht Essen eerst in het echt bekijken? Bestel gemakkelijk en eenvoudig via onze website een proefmonster of kom langs in onze showroom gevestigd in Breukelen (Utrecht). Heeft u nog vragen of opmerking over dit product? Neem dan gerust contact met onze binnenvloeren afdeling voor deskundig advies!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer-Akupanel-wandpaneel-licht-eiken-sfeer.jpg Floer Akupanel XL Wandpanelen - Licht Essen 300 x 60 cm Eenvoudig installatie   |   Duurzaam geproduceerd Op voorraad
€ 208,95 Per stuk incl. btw