Nu 10% korting op alle vloeren Klik hier voor meer info

Fesca Visgraat lamel duoplank parket vloeren

Met een visgraat parket vloer van ons eigen merk Fesca betaald u nooit teveel! De voordelige eiken duoplanken zijn van top kwaliteit dankzij de 3 mm europese eiken toplaag! De toplaag van deze visgraat vloeren zijn verlijm op een multiplex onder laag. Dit heeft als voordeel dat dit het krimpen en uitzetten van de vloer tegen zal gaaan. De Eiken Visgraat duoplanken vloeren van Fesca zijn, met uitzondering van de onbehandelde varianten, al voorbehandeld met een olie, hierdoor zien de vloeren er prachtig uit en kunt u deze na plaatsing gelijk in gebruik maken! Heeft u liever regie in eigen hand en wilt u de vloer zelf behandelen? Kies dan voor de onbehandelde eiken visgraat vloer van Fesca! De vloerdelen zijn geschikt voor vloerverwarming, dit zorgt voor een heerlijk warme ruimte.

Bent u al benieuwd hoe de vloeren in het echt uitzien? Bestel dan gemakkelijk een proefmonster, dit doet u via de product pagina van de gewenste Fesca Eiken Visgraat parket vloer. Eventueel bent u ook van harte welkom, bij voorkeur op afspraak, in onze showroom te Breukelen! 

 

 

Mogelijkheden legwijzen visgraat parket

Met de Fesca houten visgraat vloeren is het mogelijk om de vloerdelen zwevend te plaatsen boven op een voor bestemde ondervloer. Wanneer u de vloer zwevend plaats heeft dit als voordeel dat u de vloer makkelijker kunt verwijderen. Een ander optie is om de visgraat vloer van Fesca te verlijmen direct op de ondergrond. Door het verlijmen heeft u een stabiele vloer welke uitstekend is te combineren met vloerverwarming. Zorg wel voor egale ondergrond voordat u de Fesca Visgraat vloer gaat plaatsen. Wilt u de vloer laten plaatsen? Dat kan via onze legservice, uitgevoerd door een ervaren parketteur!

Weinig noesten!

Onze eigenmerk visgraat parket vloeren zijn voorzien van weinig tot geen noesten. De sortering valt tussen de 1-bis en rustiek A, een randje spinthout is toegestaan. Door de aanwezigheid van kleine noesten zal dit de visgraat planken van Fesca rustig ogen. De houten vloerdelen zijn verkrijgbaar in de populaire afmetingen van 12x 60 cm en de planken zijn al voorbehandeld met de bekende Woca olie. 

Garantie

Met de sterke kwaliteit van de Fesca Eiken visgraat duoplank vloeren krijgt u 10 jaar garantie. De garantie dekt fabricagefouten waar u als consument niets aan kunt doen. Met deze garantie termijn bent u verzekerd van vele jaren woonplezier! Wanneer u een vloer koopt bij Gadero betaald u geen verzendkosten (minimale afname 10m2). Ook voor accessoires en onderhouds artiklen zijn wij uw specialist! Mocht u nog vragen hebben over onze Fesca Visgraat parket vloeren? Neem gerust contact met ons op!

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode