Floer Visgraat Laminaat Vloer - Natuur Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

Productnummer: FL1002-V-L-W 35 jaar fabrieksgarantie   |   Goed geschikt voor bedrijven

Adviesprijs
€ 37,95 € 36,05 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Visgraat Laminaat Vloer - Natuur Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

  • Makkelijk en snel leggen met Fastclick-verbinding
  • 35 jaar fabrieksgarantie
  • Laminaat klasse 33 / AC 6 = zeer geschikt voor bedrijven
  • Lage warmte weerstand voor vloerverwarming (0,09 k/w m2)

Floer Visgraat Laminaat Vloer - Natuur Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

Deze visgraat laminaatvloer in natuurbruine kleur benadert de kleur van echte houten vloeren en behoort mede daarom tot onze meest verkochte producten.

IJzersterk visgraat laminaat

Zit u niet te wachten op het onderhoud van eiken hout, maar vindt u een visgraat vloer wel heel mooi? Dan is het Floer Visgraat laminaat in de kleur warm eiken iets voor u! Deze vloer is namelijk voorzien van een fabrieksgarantie van 35 jaar. De bruine visgraat laminaat vloer is bovendien ook geschikt voor commercieel gebruik en wordt veel toegepast in bijvoorbeeld winkels, horeca of andere bedrijfspanden. De dikke plank van maar liefst 12 mm heeft een lengte en breedte van 64 x 14,3 cm. De extra dikke plank geeft deze visgraat laminaatvloer een massiever loopgeluid. Desondanks de extra dikte heeft het visgraat laminaat een lage warmte weerstand voor vloerverwarming (0,09 k/w m2)! 

Laminaat of echt eiken?

De natuur eiken laminaat planken worden standaard met een fraaie 4-zijdige V-groef geleverd. Zo wordt het gezellige visgraat patroon nog meer benadrukt! Ook is de structuur van het eiken plaatje terug te voelen in de toplaag van het visgraat laminaat. Deze gelijklopende structuur wordt ook wel register embossing genoemd. Zo ben u er zeker van dat u een natuurlijke eiken vloer in huis haalt met de uitstraling van echt bruin eiken hout. Naast deze warme realistische look is de visgraat vloer ook voorzien van een zeer sterke toplaag. Doordat het visgraat uit laminaat bestaat vraagt het totaal geen onderhoud.

De vloer in het echt zien?

Wilt u deze visgraat laminaat natuur eiken goudbruin eiken, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze showroom in het dorpje Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze verkoopspecialisten u gelijk kunnen helpen. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kunt kijken of de vloer mooi bij uw meubels past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer!

Video visgraat laminaat leggen

Eenvoudig leggen

Eiken Visgraat zelf leggen is normaal gesproken zeker geen makkelijke klus. De warme natuurlijke Floer visgraat laminaatvloer is dankzij de Fastklik verbinding wel vrij eenvoudig te plaatsen. De linkse en rechtse delen worden apart geleverd en kunnen om en om worden gelegd. We leveren een punt sjabloon mee om te starten met de eerste visgraat banen, zie onderliggende afbeelding. Hier kunt u de linkse en rechtse delen eenvoudig tegenaan leggen. 

Bij visgraat laminaat ontstaan veel verbindingen, dit maakt een stabiele ondergrond extra belangrijk!  Zorg daarom voor een vlakke ondergrond en een druksterke ondervloer. Gebruik altijd een geschikte ondervloer voor laminaat! Gaat u de vloer zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. Met laminaat klasse 33 AC 6 is dit visgraat laminaat in de kleur warm eiken uitermate geschikt voor bedrijven en andere panden en projecten.

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment visgraat laminaat vloeren.

Verschillende Legpatronen Floer Eiken Visgraat Laminaat Vloeren


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Floer Visgraat Laminaat Vloer - Natuur Eiken - Warme Bruine visgraat vloeren Floer Visgraat Laminaat Vloer - Natuur Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm 35 jaar fabrieksgarantie   |   Goed geschikt voor bedrijven Op voorraad
€ 36,05 Per m2 incl. btw