Floer Visgraat Laminaat Vloer - Gerookt Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

Productnummer: FL1002-V-L-GER AC 6 - Gebruikersklasse 33   |   Frans geproduceerd

Adviesprijs
€ 32,95 € 31,30 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Visgraat Laminaat Vloer - Gerookt Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

  • Ultra sterk laminaat, klasse AC6
  • Gemakkelijk en snel te leggen dankzij Fastclick legsysteem
  • 35 jaar garantie
  • Geschikt voor vloerverwarming met lage warmte weerstand (0,09 k/w m2)

Floer Visgraat Laminaat Vloer - Gerookt Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

IJzersterk visgraat

Wilt u graag een onderhoudsarme visgraat vloer? Wellicht is deze Floer Gerookte Eiken Visgraat laminaat vloer dan iets voor u! U hoeft deze eiken visgraat bijvoorbeeld niet in de onderhoudsolie te zetten zoals bij een echte eiken visgraat vloer. Daarnaast wordt dit visgraat laminaat geleverd met een fabrieksgarantie van maar liefst 35 jaar. Een dergelijk lange garantie wordt ook wel een levenslange garantie genoemd. Dankzij de ijzersterke opbouw van deze visgraat planken is deze vloer ook zeer geschikt voor gebruik in uw commerciele ruimten zoals winkels, horeca of andere bedrijfspanden.

Deze visgraat laminaat planken zijn dan ook niet alleen extra sterk maar ook extra dik geproduceerd met een dikte van 12 mm. De extra dikke plank geeft deze visgraat laminaatvloer een massiever loopgeluid. Daarnaast omvat de lengte en breedte van de visgraat planken 64 x 14,3 cm. Hiermee ontstaat er een zeer stijlvolle en natuurgetrouwe visgraat vloer.

Laminaat of echt eiken?

De Gerookte Eiken visgraat laminaat vloerdelen zijn per plank afgewerkt met een 4-zijdige V-groef. Dankzij deze stijlvolle groef wordt het visgraatpatroon nog eens op een prachtige manier benadrukt in het totale vloeroppervlak. Deze groef maakt samen met de voelbare eiken structuur in de planken dat u deze vloer nauwelijks kunt onderscheiden van een echter parket vloer. Naast het gerookte realistische design is de visgraat vloer ook voorzien van een zeer sterke toplaag. Doordat het visgraat uit laminaat bestaat vraagt het totaal geen onderhoud.

in het echt zien?

Wilt u deze visgraat laminaat gerookt eiken, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze showroom in het dorpje Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een van onze medewerkers u gelijk te woord kan staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kunt kijken of de vloer mooi bij uw meubels past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer!

Video visgraat laminaat leggen

Eenvoudig leggen

Het leggen van een Eiken Visgraat vloer is een zeer specialistisch karwei waarbij wij adviseren dit door een specialist te laten uitvoeren. Nu kost het inhuren van een echte vakman natuurlijk een behoorlijk bedrag. Een van de grote voordelen van dit visgraat laminaat is dat u deze zelf kunt leggen. Om u te ondersteunen tijdens het leggen krijgt u gratis een visgraat sjabloon meegeleverd. Gaat u de vloer zelf leggen? Bij visgraat laminaat ontstaan veel verbindingen, dit maakt een stabiele ondergrond extra belangrijk!  Zorg daarom voor een vlakke ondergrond (max 2 mm oneffenheden) en een druksterke ondervloer (min. 200 KPA). Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. Met laminaat klasse 33 AC 6 is dit visgraat laminaat in de kleur warm eiken uitermate geschikt voor bedrijven en andere panden en projecten. Deze vloeren zijn ook zeer geschikt voor het leggen op vloerverwarming met de lage warmte weerstand (0,09 k/w m2).

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment visgraat laminaat vloeren.

Verschillende Legpatronen Floer Eiken Visgraat Laminaat Vloeren

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Visgraat Laminaat Vloer - Gerookt Eiken - Naturel Geoliede Gerookte Bruine visgraat vloeren Floer Visgraat Laminaat Vloer - Gerookt Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm AC 6 - Gebruikersklasse 33   |   Frans geproduceerd Op voorraad
€ 31,30 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u