Fesca Eiken Visgraat Duoplank Parket Vloer - Licht Geborsteld, Gerookt & Wit Geolied 60 x 12 cm

Productnummer: FL-2099-HWGG Europees Eiken   |   Unieke structuur

€ 62,95 € 47,95 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Eiken Visgraat Duoplank Parket Vloer - Licht Geborsteld, Gerookt & Wit Geolied 60 x 12 cm

  • Europees eiken toplaag
  • Gerookt én Geborsteld
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Fijne houtstructuur
  • Relatief veel kleurverschil tussen planken

Fesca Eiken Visgraat Duoplank Parket Vloer - Licht Geborsteld, Gerookt & Wit Geolied 60 x 12 cm

A-kwaliteit eiken visgraat tegen de scherpste prijs! 

Op zoek naar een visgraat vloer met de beste prijs én kwaliteit verhouding? Gadero maakt het mogelijk om een betaalbare Eiken Visgraat vloer aan te bieden! Naast de zeer lage vierkante meter prijs van het kant-en-klare visgraat parket is het van uitermate hoge kwaliteit. Deze visgraat parket vloer bestaat uit een duoplank, die werking van het hout tegen gaat. Met een toplaag van 3 mm Europees Eikenhout is dit een zeer sterke vloer. Daarom wordt er maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie gegeven op deze houten vloer. Dankzij het populaire visgraat formaat van 12 x 60 cm haalt u een modieuze vloer in huis. Deze eikn houten visgraat vloerplanken worden gratis bij u thijs afgeleverd. 

Structuur en afwerking

Door de rustige houtsortering van Rustiek A en 1-Bis gecombineerd met de gerookte én geborstelde behandeling is dit een erg luxe kant-en-klaar visgraat parket vloer. Bovendien zijn deze visgraat planken tijdens de productie wit geolied met het gerenomeerde oliemerk Woca. Het roken van de planken zorgt ervoor dat er donkere tinten ontstaan op de visgraat planken. Dankzij de subtiele geborstelde behandeling wordt er een fijne structuur aangebracht. Dit resulteert in een onwerkelijk mooie visgraat vloerplanken. Na het leggen van deze vloer is het raadzaam om deze nog even na te behandelen met een Woca onderhoudsolie. Vlekken die ontstaan tijdens het leggen geeft u dan geen kans om in te trekken of te hechten aan het hout. Door deze nabehandeling bent u voor langere tijd voorzien van een waanzinnige visgraat parket vloer. 

Geschikt voor vloerverwarming

Een groot voordeel van de duoplank opbouw van dit eiken visgraat parket is het feit dat deze vloeren kunnen worden toegepast in combinatie met vloerverwarming. Let echter wel op: verlijm deze visgraat planken altijd bij vloerverwarming. Met deze plaatsingswijze haalt u het hoogste rendement van zowel uw vloer als uw vloerverwarming. Doordat deze planken zijn voorzien van een mes- en groef verbinding zijn deze eiken vloerdelen makkelijk met elkaar te verbinden. Echter is het perfect leggen van een visgraat vloer nog een uitdagende klus en raden wij aan om gebruik te maken van ervaren vakmensen. Wellicht is onze Gadero legservice een passende oplossing. Heeft u vragen over de aanbieding eiken visgraat vloeren? Laat het ons weten, onze vloer adviseurs helpen u graag verder! 

 


Laatst bekeken door u