Logo Gadero
service

Fassaden clips 145 x 17 mm Sihga 100 stuks

Productnummer
LDS324151901193
Innovatief
Luxe gevel
Onzichtbare bevestiging
fassaden_clips_300_stuks_sihga_1
Dit product is uit het assortimentBekijk hiernaast vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Onzichtbare bevestiging

  • U maakt een luxe gevel

  • Beschadigt het hout niet

  • Het hout kan beter ventileren

Fassaden clips 145 x 17 mm Sihga 100 stuks

Droomt u van een houten gevel zonder ook maar een schroef of nagel in zicht? Met de innovatieve Fassadenclip FCS voor blinde bevestiging van planken maakt u eenvoudig een gevel met onzichtbare bevestiging. Dankzij de clips creëert u een luxe gevel, zonder dat u het hout beschadigt door schroeven te gebruiken.

De minimale maat van de Rhombus profielen die u met deze clips kunt monteren is 68mm breed en de maximale maat is 95mm breed. Dit omdat u 10 mm tussenruimte aan dient te houden, minder tussenruimte met deze breedte is niet mogelijk aangezien de clips elkaar anders raken achter de Rhombus profielen. Deze clips zijn 14.5 cm lang, 1.7 cm breed en 5.5 mm hoog, wat betekent dat u 5.5 mm afstand heeft tussen uw gevel en de gemonteerde profielen.

Deze clips voor onzichtbare montage zijn perfect om uw hardhouten latten te bevestigen aan balken of ventilatielatjes. De handige clips zorgen tevens voor ventilatie, waardoor de levensduur van het gevelhout verlengd wordt.

Onzichtbare montage gevel

Dit pakket wordt geleverd met schroeven, een montagehandleiding en beugels. In elk pakket zitten maar liefst 100 clips. Hoeveel clips u nodig heeft ligt aan de breedte van de planken waar u voor kiest. Ga ervan uit dat u voor elke kruising tussen een balk en plank 1 clip nodig heeft. De rekensom is dus: Het aantal rijen planken x de achterliggende rachels = de hoeveelheid clips die u nodig heeft. Mocht u hier nog vragen over hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

Alternatief

Wilt u uw gevelbekleding van hout onzichtbaar monteren zonder spijkers of schroeven? Ontdek ook onze thermisch Essen houten rhombus profielen met speciale onzichtbare clips geleverd, zie alternatieven.