Excluton Noviton Siertegels

Excluton Noviton Siertegels

U krijgt maarliefst 10 jaar garantie op deze Excluton Noviton tegels! Nooit meer vlekken op uw terrastegels die er niet meer af komen. Rode wijn, ketchup of bladeren verpesten uw terras niet langer vanwege de geavanceerde coating op deze Noviton tegels. U hoeft deze vlekken alleen maar binnen 12 uur van de tegel te verwijderen en deze worden weer zo goed als nieuw. Gadero levert deze moderne Excluton terrastegels overal in Vlaams België.

De nieuwe serie Noviton betontegels waren afgelopen al een denderend succes en wij verwachten dat deze trend volgend jaar alleen maar populairder wordt. De Excluton Noviton terrastegels zijn namelijk heel erg onderhoudsarm en zeer duurzaam waardoor u echt van uw terras kan genieten. De Noviton design tegels zijn voorzien van een speciale UV coating. Deze duurzame UV coating is over de deklaag van de tegels heen geplaatst waardoor de betontegel vorstbestendig, vuilwerend, mos & algen werend, kleurondersteunend en uitbloei remmend zijn. Kortom: Kiest u voor een Excluton Noviton tegel dan kiest u voor een duurzaam en onderhoudsvrij terras in uw droomtuin. Naast het verduurzamen van deze betontegels zorgt de coating ervoor dat deze tegels erg prettig aanvoelen wanneer u er op blote voeten op loopt.

Noviton printtegels

Deze Noviton tegels noemen we ook wel Noviton pinttegels omdat de deklaag letterlijk met een printer op de tegels wordt aangebracht voordat de coating erover heen komt. Dit betekent ook dat de mogelijkheden enorm zijn betreft de verschillende soorten en kleuren prints die op de tegels kunnen worden gedrukt. Zo bestaan er Noviton printtegels met allerlei gekke printen in de vormen van planten, bloemen, een houtmotief of andere sierlijke motieven. Uiteraard kan er ook gewoon een strakke effen tegel worden gemaakt door maar één kleur op de tegel te drukken zonder motieven te gebruiken. 

De Excluton Noviton printtegels met coating zijn verkrijgbaar in de maten 60x60x4 cm en 30x120x4cm. Er zijn ontelbaar veel kleuren en printen te verkrijgen. Kies hieronder de tegel die bij u en uw droomtuin past en haal onderhoudsarme kwaliteit tegel in huis. Vergeet niet om direct alle toebehoren en drainage materialen te bestellen zodat u bezorgkosten bespaard. 

Wilt u wel een kwaliteit tegel bestellen, maar biedt de Noviton serie niet wat u zoekt? Kijk eens naar onze GeoCeramica tegels van het merk MBI, onze 60Plus tegels van het merk Excluton of de Tremico tegels van het merk Tuinvisie.

U zoekt een hoogwaardige terrasbestrating met beschermende toplaag? De Noviton siertegels ook wel printtegels genoemd zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en afmetingen. De gecoate terrastegels zijn allemaal geschikt voor uw terras of looppad maar niet voor een oprit. U mag deze betontegels met coating dan ook niet aftrillen maar wel aankloppen met een rubberen hamer. Wilt u meer informatie over het leggen van deze terrastegels? Lees onze klustip over terrastegel aanleggen door. 

Populaire Noviton terrastegels top 10

  • Noviton Porto
  • Noviton Lissabon
  • Noviton Delft
  • Noviton Mount Hood
  • Noviton Rimini
  • Noviton Braga
  • Noviton Stonewood
  • Noviton Rome
  • Noviton Agadir
  • Noviton Fez

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode