Ervaringen

4000+ Gadero Reviews

Houthandel Gadero levert via de webshop al meer dan 10 jaar overal tuinhout, bestrating, vloeren en meer in de Benelux. Lees actuele reviews van eerdere kopers op de onafhankelijke reviewsite Trustedshops.

Heeft u reeds besteld bij Gadero? Dan krijgt u na 3 weken een uitnodiging van Trustedshops om uw review te delen. We staan open voor uw feedback en horen natuurlijk ook graag de punten die u als positief heeft ervaren.

 

trusted shops

Gadero klusvideo's

Bekijk voordat u bestelt ook onze ruim 500 handige klusvideo's, onze tips voor voorbereiding van uw tuinklus en klustips met stappenplannen.

Lees op de bezorgpagina ook de informatie over levertijden van prefab blokhutten en kant en klare overkappingen. Deze zijn momenteel erg schaars en kunnen oplopen.

Fotowedstrijd

Doe mee met de Gadero fotowedstrijd - Maak kans op een Gadero Cadeaubon t.w.v. €150,-. Heeft u een aankoop gedaan bij Gadero en vervolgens een schutting, vlonder, blokhout of ander gaaf project gemaakt? Doe mee aan onze fotowedstrijd en maak kans op een Cadeaubon t.w.v. €150,-. 

Ga naar de fotowedstrijd >>

 

Prijswinnaars Fotowedstrijd 2021 

Familie Roos heeft meerdere prachtige foto’s ingestuurd van hun vlonder van Bankirai terrasplanken. Een aanlegsteiger waarvan de beschoeiing en trap bekleed zijn met dezelfde planken als de vlonder. Familie Roos vertelde ons dat ze geen ervaren klussers zijn, maar met behulp van de klusvideo’s van Gadero TV deze klus wel aandurfde. Het resultaat er mag zeker zijn. ⁠

Winnaar-foto-wedstrijd-2021

Celester heeft de gevel van zijn tuinhuis en de schutting laten bekleden met rhombus Red Cedar. Rhombus is een vorm van open gevelbekleding. Het voordeel hiervan is dat deze gevelbekleding goed geventileerd wordt en hierdoor een lange levensduur heeft. Hierdoor heeft het gevelhout ook een lange levensduur. Rhombus is erg populair. U kunt het gebruiken voor uw gevel, maar het wordt ook steeds vaker gebruikt als schutting. Zoals u kunt zien, zorgt dit voor een zeer luxe uitstraling.

Fotowedstrijd winnaar open gevel

Dick heeft de kapschuur Bergen L type 2 Lariks Douglas in zijn tuin geplaatst een helemaal naar zijn eigen smaak gemaakt. “Voor het dak hebben we gebruik gemaakt van de dakpanprofielplaten in de kleur zwart. Vanaf een afstand zijn deze niet van echte dakpannen te onderscheiden. Een kapschuur heeft een mooie hoge open voorzijde. Om enerzijds wat beschut te zitten, maar anderzijds toch de openheid te behouden, hebben we twee verticale wandmodules (shutters) bij besteld. Deze zijn aan de bovenzijde aan de dak vastgeschroefd en aan de onderzijde hebben we hoogteverstellers gebruikt. Deze hebben we iets bij gezaagd zodat ze niet buiten het hout uit staken. Als vloertegels hebben we de Estetico Verso Pit Black gekozen. Een iets gewerkte 60x60 tegel, maar wel een die voldoende rust geeft.”

Fotowedstrijd winnaar overkapping

Prijswinnaar Fotowedstrijd 2020/2021 Wintereditie

De eigenaren van deze prachtige vlonder van Bankirai planken zijn maar wat trots op hun project en dat is geheel terecht! Zij hebben met onze Bankirai vlonderplanken werkelijk een prachtig resultaat gecreërd en dat is te zien. Gadero bedankt en op naar de volgende klus! 

Fotowedstrijd winnaar - wintereditie 20/21

 

Prijswinnaar review winactie juli 2020

De trotse eigenaar van deze Ayous overkapping vertelt: wij hebben een eigenbouw overkapping met al basis een geraamte van Douglas hout. Als gevelbekleding hebben wij Ayous channelsiding toegepast. Wij zijn fan van Ayous, echt een prachtige houtsoort. Het geheel is afgewerkt met een vlonderdek van Ipe hout. Gadero bedankt en op naar de volgende klus.

winnaar review actie

Prijswinnaar review winactie juni 2020

Carlo Bergh kocht hardhouten Ipé planken.
Zijn klusproject verliep als volgt: ''In de oude tuin was veel begroeiing. In het nieuwe ontwerp hebben we de tuin langer gemaakt door een vlonder in het verlengde van de tegels te maken. We hebben deze extra lang gemaakt voor meer diepte in de tuin. Ik heb een mooie partij Ipe hardhout gekocht. We zijn erg blij hoe het er nu uitziet en het vlonder past goed in het geheel.''

winnaar review actie

Prijswinnaar review winactie mei 2020

Theo van Zwienen kocht Blokhutprieel Mitch. 
Theo vertelt: ''Met twee personen was de installatie van de blokhutprieel erg goed te doen.
We zijn heel blij met het eindresultaat''. Theo kan nu samen met familie en vrienden genieten van een heerlijke loungeplek in de tuin.

Prijswinnaar review wedstrijd
 

Prijswinnaar iPad winter 2018/2019

Patrick Mulder heeft de iPad gewonnen doordat hij een prachtige foto van zijn Floer visgraat vloer ingestuurd heeft.

Patrick vertelt: "wij hebben rond kerst kerst 2018 onze Floer visgraat vloer in ontvangst genomen. De weken voor de levering goed contact gehad met de service afdeling van Gadero. Hier hebben we overlegd welke ondervloer bijvoorbeeld het beste bij onze woning past. De levering was precies volgens afspraak, compleet en op tijd. Wij zijn zeer tevreden over de producten, service en concurerende prijs van Gadero. Wanneer wij de tuin gaan verbouwen komen we zeker terug bij Gadero voor het houtwerk."

WinaariPadfotowedstrijd

Prijswinnaar GoPro camera najaar 2018

Gijs Houdijk besteld materialen bij Gadero voor een overkapping. Vervolgens maakte hij een leuke video en stuurde deze in in onze videowedstrijd. Gijs won de eerste prijs en kreeg een GoPro camera thuis gestuurd. In een eerste reactie liet Gijs weten dat hij beter achter de camera is, in plaats van ervoor. Desondanks kregen wij toch nog een leuke foto toegestuurd van Gijs en Vera met de gewonnen prijs. :-)

Prijswinnaar Drone zomer 2018

Jan Zwart bestelde bij Gadero materiaal voor een schutting, er ging iets mis met de levering, maar dit werd naar volle tevredenheid opgelost. Aan de hand van de bestelling heeft Jan een review geschreven en dit leverde hem een drone met camera op! Gefeliciteerd Jan!

Film je project van hout en win een GoPro!

Momenteel loopt er een videowedstrijd van Gadero. Nadat u een aankoop heeft gedaan en u gaat bouwen, kunt u het filmen en meedoen aan de wedstrijd! Door mee te doen maakt u kans op een Go Pro camera. 
Ga naar de videowedstrijd >>

Videowedstrijd Gadero

Fotowedstrijd 2018

Eind juli was het weer tijd om een Ipad te verloten. Uit alle inzendingen werd een selectie gemaakt van de foto's met de meeste stemmen en foto's die door het personeel uitgekozen werden als mooiste. Uit deze selectie van 6 foto's heeft onze jury een winnaar gekozen; Michelle van der Veer. 

Michelle vertelt; "In huis hebben we een visgraat vloer en waren op zoek naar wat unieks voor het terras. Ik had op dat moment veel tijd en kwam filmpjes tegen van Gadero over de Hongaarse punt. Nadat ik alle materialen in huis kreeg ben ik aan de slag gegaan. Alleen bij de fundering heeft iemand me geholpen, verder heb ik alles zelf gedaan. Het was superleuk om te doen!"

Begin 2018 hebben wij onze klanten gevraagd om foto's in te sturen. Na veel ingezonden foto's is meneer van Meggelen er als winnaar uitgekomen. Meneer van Meggelen heeft een prachtige vlonder gemaakt van onder andere onze hardhouten beschoeiingsplanken en onze Azobe hardhouten balken. De vlonder is zowel boven de grond als boven het water gebouwd. Door het schitterende bouwwerk en de scherpe ingezonden foto's is meneer van Meggelen als terechte winnaar gekozen!

Fotowedstrijd najaar 2017

Afgelopen zomer hebben we een oproep gedaan aan onze klanten om foto's in te sturen. Vele foto's werden ingezonden en meneer Mulder werd de gelukkige winnaar. Meneer Mulder heeft met het hout van Gadero een dubbele beschoeiing gemaakt om zijn tuin. Het naastgelegen land ligt een stuk lager en de grond onder het terras spoelde nogal eens weg. Met de hardhouten palen en planken van Gadero ging meneer aan de slag en heeft een stevige basis gebouwd voor een onderhoudsvriendelijke tuin.

Fotowedstrijd voorjaar 2017

Na een succesvol tuinseizoen hebben we wederom een oproep gedaan aan al onze klanten om hun mooiste tuinfoto’s met onze producten in te sturen met als uiteindelijke winnaar Dhr. Borsboom. De foto’s van zijn fraaie terras gemaakt van onze gladde brede Bankirai vlonderplanken hebben hem tot terechte winnaar gemaakt.

Winnaar Fotowedstrijd 2016

Fotowedstrijd 2016

Onlangs hebben we een oproep gedaan aan al onze klanten om hun mooiste tuinfoto’s in te sturen. Er zijn veel mooie, creatieve en bijzondere foto’s ingestuurd. De keuze was moeilijk, maar uiteindelijk hebben we een winnaar weten te kiezen. De foto’s van een prachtige lariks douglas overkapping in combinatie met een fraaie loungebank hebben dhr. Helmholt tot terechte winnaar gemaakt. Van harte gefeliciteerd met uw prijs!

fotowedstrijd

Boomstam tafel actie facebook

 

Volg Gadero op de voet op social media

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer


pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz


blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram