Filters:

  • Behandeling
  • V-groef
  • Te bezichtigen in
  • Kleur
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte
  • Merk

Eiken Houten Vloer Planken - Duoplank Lamelparket Noestvrij

GRATIS BEZORGING - Bent u op zoek naar een levende parket vloer met een Rustieke, 1-Bis of Noestvrije houtstructuur? De noest arme vloeren in de 1-Bis of Noestvrije houtsortering bevatten geen noesten en barsten. Daarnaast heeft u ook keuze uit verschillende rustieke parket vloeren, deze bevatten karaktervolle eiken structuren die zijn voorzien van knopen, noesten en barsten. Het lamelparket is werkingsarm, dankzij de meerlaagse duoplank opbouw. Hierdoor kan het ook worden geplaatst op een vloerverwarming! Er zijn verschillende behandelingen binnen dit multiplank lamelparket. Openingen in de houtstructuur worden gestopt maar kunnen ook ongestopt worden geleverd. Het eiken houten parket met toplaag wordt geproduceerd met hout uit de klasse's rustiek ABC, Rustiek AB, Rustiek A, 1-Bis of Noestvrij ook wel prime genoemd. De vloeren zijn beschikbaar in alle mogelijke afwerkingen. Kies een van onze voorgeselecteerde populaire bewerkingen als een verouderd naturel geoliede vloer of gerookt wit geolied lamelparket. Maatwerk? Met het parket van Floer zijn de mogelijkheden eindeloos. Deze eiken vloeren kunnen volledig naar uw wensen worden geproduceerd. Bij parketspeciaalzaak Gadero gebruiken we geen pakeenheden, u krijgt het aantal vierkante meters, gratis thuisbezorgd. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Ontdek de Floer rustiek eiken duoplank vloeren

Zelf parket leggen tips instructies

De eiken houten vloer planken van de merken ElephantQuick StepMeister en Floer zijn te verkrijgen als massieve eiken plank of als multiplank. De Eiken lamel parket vloerdelen van Quick-Step en Meister zijn voorzien van een levenslange garantie. Daarnaast hebben de vloeren van deze A-merk een kant-en-klare lak waardoor u de planken niet hoeft te behandelen na het leggen! Liever een parketvloer op maat geproduceerd in Nederland? Bekijk dan eens het assortiment van Floer.

Vloerverwarming? Duoplank! 

De multiplanken gaan, door het gebruik van meerdere hout lagen, werking van de vloer tegen. Bovendien kan ook deze eiken vloer nog meerdere malen worden opgeschuurd. Dit duo parket komt goed van pas in ruimtes met grote temperatuurverschillen. De parket multiplanken maken het gebruik in combinatie met een lage temperatuur vloerverwaming mogelijk. Bent u van plan de eiken parket vloer zelf te gaan leggen? Lees hier instucties voor het plaatsen van lamel parket.

Massief eiken, fineer parket, budget parket en visgraat duoplanken.

Zoekt u een parket vloer uit massief eiken? Bekijk dan ook eens onze massieve vloeren. Bent u op zoek naar de onze absolute prijsknallers? Bekijk dan eens onze Buget Parket vloeren. Het traditionele visgraat patroon is terug van weggeweest. Deze vloeren kunnen nu ook zwevend en op een vloerverwarming worden gelegd. De visgraat planken zijn beschikbaar in standaard formaat en in reuze visgraat multiplanken. Parket leggen met het gemak van laminaat? De Robuuste Lindura landhuis planken met een breedte van 27 of 32 cm van het Duitse A-merk Meister zijn voorzien van handige click-verbindingen. Bekijk het Meister Lindura assortiment in onze webshop. De Floer parket vloeren worden op maat geproduceerd! (levertijd gemiddeld 2 weken, minimale ordergrootte 10 m2)

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode