Fesca Eiken Visgraat Duoplank Parket Vloer - Naturel Geolied 60 x 12 cm

Productnummer: FL-2099-HWIN Europees eiken visgraat vloer   |   Rustige houtsortering

€ 64,95 € 47,95 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Eiken Visgraat Duoplank Parket Vloer - Naturel Geolied 60 x 12 cm

  • Rustige Europees eiken structuur
  • 10 jaar fabrieksgarantie
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Goedkoopste eiken visgraat vloer van Nederland
  • Relatief veel kleurverschil tussen planken

Fesca Eiken Visgraat Duoplank Parket Vloer - Naturel Geolied 60 x 12 cm

A-kwaliteit eiken visgraat tegen de scherpste prijs! 

Zoekt u een goedkope eiken visgraat vloer van uitstekende kwaliteit? Gadero heeft een assortiment visgraat vloeren met de scherpste prijs van Nederland! Naast de uitzonderlijk lage prijs van deze eiken patroon vloeren is het product van uitermate hoge kwaliteit. Zo bestaat de vloer uit een duoplank, die werking tegen gaat, met een toplaag van 3 mm Europees eikenhout. Het visgraat is geproduceerd in de populairste visgraat afmeting van het moment: 12 x 60 cm. We bezorgen deze aanbieding visgraat parket vloeren bij Houthandel Gadero gratis bij u aan huis! 

Structuur en afwerking

Bij het visgraat patroon worden de rustieke eiken sorteringen vaak wat druk, dit visgraat beschikt over een prachtige "rustige" sortering met weinig tot geen noesten. De sortering valt tussen de 1-bis en rustiek A, een randje spinthout is toegestaan. Na het produceren van de eiken visgraat vloer is deze afgewerkt in de fabriek met de Woca naturel olie. Deze kan na het leggen met de Woca onderhoudsolie worden nabehandeld, om vlekken en dergelijke, ontstaan tijdens het leggen, geen kans te geven in het hout te trekken.

Geschikt voor vloerverwarming

De eiken houten vloeren kunnen ook op een vloerverwarming worden geinstalleerd. Let op: verlijm de visgraat vloer altijd bij vloerverwarming. Met de mes- en groef verbinding is deze eiken patroon eenvoudig te installeren. Visgraat is echter wel een klus voor de professionele parketteur daar u met veel factoren te maken heeft om een mooi eindresultaat te creëren. Heeft u vragen over onze aanbieding eiken visgraat vloeren? Laat het ons weten, onze vloer adviseurs helpen u graag verder! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Eiken Visgraat Parket Vloeren - Eik Hout - Naturel Geolied 12 x 60 Fesca Eiken Visgraat Duoplank Parket Vloer - Naturel Geolied 60 x 12 cm Europees eiken visgraat vloer   |   Rustige houtsortering Ruim op voorraad
€ 64,95 € 47,95 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u