Echte Kerstboom Nordmann A-Keuze 225 - 250 cm Gezaagd (zonder kluit)

Productnummer: LO651-225-250 Mooie boom garantie   |   Bezorging in heel Nederland en Vlaanderen

Kies uw bezorgdag De kerstbomen zijn binnen!

€ 51,95 Prijs per stuk incl. btw, op=op incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Kerstversiering echte kerstboom
Kies uw bezorgdatum
Easyfix kerstboom (boorgat in stam) exclusief standaard
Kerstverlichting
Kerstboom plaatsen en versieren
Samenstelling Sluiten
 • € 51,95 Standaardproduct Echte Kerstboom Nordmann A-Keuze 225 - 250 cm Gezaagd (zonder kluit)
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Echte Kerstboom Nordmann A-Keuze 225 - 250 cm Gezaagd (zonder kluit)

 • Volle A-keuze Nordmann kerstboom uit Denemarken
 • Ook mogelijk met Easyfix boorgat voor Easyfix kerstboomstandaard
 • Kies zelf uw gewenste leverdatum, we bezorgen hem zelf, desgewenst brengen we de boom even bij u binnen
 • Netjes smal verpakt geleverd & 100% mooie boom garantie

Echte Kerstboom Nordmann A-Keuze 225 - 250 cm Gezaagd (zonder kluit)

Uw echte grote kerstboom binnen 24 uur geleverd in de randstad! 

Grote kerstbomen worden bezorgd met onze eigen bezorgdienst. Wenst u de boom in huis geplaatst? Kies bij de extra opties voor plaatsingservice en bestel een voet mee. Dan zetten wij uw kerstboom op de juiste plaats neer. 

Bekijk het complete bezorgschema voor meer informatie. 

Zoekt u een mooie volle gezaagde kerstboom van circa 2,5 meter? Dit is een fraaie Nordmann 225 - 250 cm kerstboom uit Denemarken die zeer geschikt is voor in een grote hal of een gemeenschappelijke ruimte. Onder de echte kerstbomen is deze gezaagde Nordmann spar zeer populair. Het voordeel van een Nordmann kerstboom online bestellen bij Gadero is dat wij deze kant en klaar aanleveren in pot. Wij bezorgen deze luxe kerstboom ingenet zodat deze smal is en dus eenvoudig te vervoeren. Wilt u liever de kerstboom zelf bij ons uitzoeken, dat is mogelijk bij onze vestiging in Breukelen. 

Bezorgen in Nederland en Vlaanderen

Kies voor uw gemak de leverdatum, zodat u precies weet wanneer uw kerstboom bij u thuis wordt bezorgd! Wij bezorgen in het grootste deel van Nederland en Vlaanderen. U hoeft het voor de prijs ook niet te laten, wij hebben uitsluitend A-kwaliteit VOLLE Nordmann kerstbomen te koop met NIET GOED, GELD TERUG garantie. 

Wij bezorgen in Nederland en Vlaanderen uw kerstboom. Wij bezorgen deze kerstboom zorgvuldig met onze eigen busjes. Dit gaat uitsluitend op vaste dagen per regio. Dus kijk alvast wanneer we bij u in de buurt zijn en bestel snel want voor elke regio hebben we een maximum. Voor levering volgens schema voor de volgende dag dient u voor 15.00 uur te bestellen. U kunt hier echte Nordmann kerstbomen kopen voor de beste prijs.

Bij ons geen kerstboom bestellen, maar boeken! 

Verder hebben wij bij Gadero de volgende lengtes beschikbaar: 250 - 275 cm, 275 - 300 cm, 300 - 325 cm, 325 - 350 cm en circa 400 cm. Wij bezorgen in heel Nederland en Vlaanderen.

Montage service kerstbomen

Nieuw bij onze echte kerstbomen is de montageservice, wij plaatsen uw kerstboom. Zo heeft u onbezorgde start van een fantastische kerst. Let op; deze montageservice is alleen beschikbaar bij aanschaf van een echte kerstboom in combinatie met versiering. Voor andere mogelijkheden neem vooral contact met ons op. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

Voordelen van deze kerstbomen 225 - 250 cm

De Nordmann spar van 250 cm groeit het beste in het Deense klimaat. De prijs van een Nordmann kerstboom is relatief hoog omdat een Nordmannboom lastig te sturen is qua snoei. Eens een lelijke boom, altijd een lelijke boom, kortom veel uitval om A-kwaliteit bomen te kweken. Onze A-keuze Nordmann kerstbomen hebben als voordeel:

 • naalden prikken niet, kindvriendelijk 
 • naaldvast, dus weinig afvallende naalden in uw huis 
 • mooi luxe donkergroen van kleur
 • smal verpakt in net
 • gezaagd, dus licht van gewicht en ideaal te plaatsen zonder gereedschap met Easyfix boorgat in stam

Ontdek ons gemak van bezorgen van onze echte Nordmann kerstbomen uit Denemarken. Bepaal zelf de leverdag. Bekijk hier het bezorgschema van echte kerstbomen.

Ontdek het gemak van Easyfix

Bij deze lengte 2,25 a 2,50 meter adviseren we onze Easyfix kerstboomstandaard met een diameter van 49 cm te gebruiken. Bestel dan bij uw gezaagde Nordmann boom ook het Easyfix boorgat onder in de stam, zo kunt u zonder gereedschap uw kerstboom supersnel optuigen en aftuigen.

Breedte kerstboom

Kerstboom maten worden gemeten in de hoogte, de breedte maat kan namelijk wisselend zijn bij verschillende kerstbomen. Toch krijgen wij erg vaak de vraag; hoe breed is een echte kerstboom? Een kerstboom van 225 - 250 cm hoogte heeft een breedte van circa ± 150 - 200 cm.

Montage kerstboom

Ontdek het gemak; bestel uw kerstboom online met standaard en versiering en laat hem door Gadero plaatsen. U heeft keuze uit het plaatsen van de boom (alleen in combinatie met een standaard) of het plaatsen en versieren van uw echte kerstboom (alleen in combinatie met een standaard en kerstversiering). Bestel mee bij uw kerstboom of neem contact met ons op voor meer informatie en voorwaarden.

Kerstverlichting en kerstversiering bij uw Nordmann boom

Een boom is niet compleet zonder versiering! Bij Gadero bestelt u onbreekbare kerstballen en prachtige kerstverlichting voor binnen en buiten. De kerstballen hebben wij in diverse kleuren, onder andere in de kleur blauw en trendy koper. Kijk ook bij tips voor het versieren van een echte kerstboom.

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
grote-echte-kerstboom-kopen-225-250cm.jpg Echte Kerstboom Nordmann A-Keuze 225 - 250 cm Gezaagd (zonder kluit) Mooie boom garantie   |   Bezorging in heel Nederland en Vlaanderen
€ 51,95 Prijs per stuk incl. btw, op=op incl. btw