Echte Kerstboom Nordmann A-Keuze 250 - 275 cm Gezaagd (zonder kluit)

Productnummer: LO651-250-275 Smal verpakt in net   |   Mooie volle kerstboom A-keuze

€ 62,45 Prijs per stuk incl. btw, op=op incl. btw

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Echte Kerstboom Nordmann A-Keuze 250 - 275 cm Gezaagd (zonder kluit)

  • A-keuze Nordmann kerstboom uit Denemarken met brede takken en weinig uitval naalden
  • Ook mogelijk met Easyfix boorgat voor Easyfix kerstboomstandaard
  • Kies zelf uw gewenste leverdatum, wij bezorgen in Nederland en Vlaanderen
  • Netjes smal verpakt in net geleverd & 100% mooie boom garantie

Echte Kerstboom Nordmann A-Keuze 250 - 275 cm Gezaagd (zonder kluit)

Uw echte grote kerstboom binnen 24 uur geleverd in de randstad! 

Grote kerstbomen worden bezorgd met onze eigen bezorgdienst. Wenst u de boom in huis geplaatst? Kies bij de extra opties voor plaatsingservice en bestel een voet mee. Dan zetten wij uw kerstboom op de juiste plaats neer. 

Bekijk het complete bezorgschema voor meer informatie. 

Wilt u een luxe Deense Nordmann kerstbomen kopen van 2,5 meter via het internet? De Nordmann 250 - 275 cm kerstboom is de lengte die perfect in uw hoge woonkamer of kantoorruimte past. Onder de echte kerstbomen is de Nordmann spar uit Denemarken zeer populair vanwege de mooie grote takken, weinig prikkende naalden en naaldvastheid van deze bomen. Het voordeel van een Nordmann kerstboom online bestellen bij Gadero is bovendien dat wij deze genet aanleveren. Wij bezorgen van Noordwijk tot Noord Groningen of hartje Amsterdam tegen zeer geringe bezorgkosten kerstbomen bij u thuis! Wilt u liever de kerstboom van 2,5 - 2,75 meter zelf bij ons uitzoeken, dat is natuurlijk ook mogelijk! Keuze uit meer dan 500 grote kerstbomen. Voor het zelf afhalen geldt zelfs een afhaalkorting van 10%! 

Kerstboom Bezorgd in heel Nederland en Vlaanderen

Wij bezorgen in Nederland en Vlaanderen uw kerstboom. Wij bezorgen zorgvuldig met onze eigen busjes. Dit gaat uitsluitend op vaste dagen per regio. Dus kijk alvast wanneer we bij u in de buurt zijn en bestel snel want voor elke regio hebben we een maximum. Voor levering volgens schema voor de volgende dag dient u voor 15.00 uur te bestellen. Nooit meer slepen met kerstbomen, ontdek het gemak van thuisbezorging van 1e keuze echte kerstbomen van Gadero.

Bij ons geen kerstboom bestellen, maar boeken! 

Verder hebben wij bij Gadero de volgende lengtes beschikbaar: 225 - 250 cm, 275 - 300 cm, 300 - 325 cm, 325 - 350 cm en circa 400 cm. Alle kerstbomen worden snel en zorgvuldig geleverd in Nederland en Vlaanderen. 

 

De Nordmann spar van 2,5 meter groeit het beste in het Deense klimaat. De prijs van een Nordmann kerstboom is relatief hoog omdat een Nordmannboom lastig te sturen is qua snoei. Eens een lelijke boom, altijd een lelijke boom, kortom veel uitval om A-keuze bomen te kweken. Onze A-keuze Normann kerstbomen hebben als voordeel:

  • naalden prikken niet, kindvriendelijk 
  • naaldvaste, echte Deense Nordmann kerstboom van 2,50 meter 
  • mooi luxe donkergroen/blauw van kleur
  • mooie fraaie grote takken
  • Smal verpakt in net

Ontdek ons gemak van bezorgen en de Nordmann kerstbomen. Wij bezorgen van Zandvoort tot Emmen en zelfs in Vlaams België deze Deense Nordmann bomen bij u. Bekijk hier het bezorgschema van echte kerstbomen.

Montage kerstboom

Ontdek het gemak; bestel uw kerstboom online met standaard en versiering en laat hem door Gadero plaatsen. U heeft keuze uit het plaatsen van de boom (alleen in combinatie met een standaard) of het plaatsen en versieren van uw echte kerstboom (alleen in combinatie met een standaard en kerstversiering). Bestel mee bij uw kerstboom of neem contact met ons op voor meer informatie en voorwaarden.

Breedte kerstboom

Kerstboom maten worden gemeten in de hoogte, de breedte maat kan namelijk wisselend zijn bij verschillende kerstbomen. Toch krijgen wij erg vaak de vraag; hoe breed is een echte kerstboom? Een kerstboom van 250 - 275 cm hoogte heeft een breedte van circa ± 175 - 225 cm.

Uw kerstboom afhalen?

Liever afhalen? Wilt u liever de kerstboom zelf bij ons uitzoeken, dat is natuurlijk ook mogelijk bij ons in Breukelen (Straatweg 5)! Reserveer alvast online of kom langs. Wij open van di t/m za tot 17.00 uur.

U kunt uw kerstboom ook afhalen in Groningen, bestel voor 2 december en u kunt uw kerstboom in Groningen afhalen na 6 december. 

Ontdek het gemak van Easyfix

Bij deze lengte 2,50 a 2,75 meter adviseren we onze 49 cm diameter Easyfix Maxi kerstboomstandaard te gebruiken. Bestel dan bij uw gezaagde Nordmann boom ook de Easyfix boorgat onder in de stam, zo kunt u zonder gereedschap uw kerstboom supersnel optuigen en aftuigen.

 


Vragen & antwoorden over dit product

hoe breed onderaan is een norman spar van 250-275 cm hoog

Dit varieert per boom. Gemiddeld gezien zou dit bij de betreffende lengte ongeveer 100 cm zijn.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
op=op Gadero-grote-echte-kerstboom-kopen-250-275cm.jpg Echte Kerstboom Nordmann A-Keuze 250 - 275 cm Gezaagd (zonder kluit) Smal verpakt in net   |   Mooie volle kerstboom A-keuze
€ 62,45 Prijs per stuk incl. btw, op=op incl. btw