Echte Kerstboom Nordmann Spar A-Keuze 300 - 325 cm Gezaagd (zonder kluit)

Productnummer: LO651-300-325 Smal verpakt in net   |   Mooie volle kerstboom A-keuze

€ 74,95 Prijs per stuk incl. btw, op=op incl. btw

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Echte Kerstboom Nordmann Spar A-Keuze 300 - 325 cm Gezaagd (zonder kluit)

  • A-keuze Nordmann kerstboom uit Denemarken van 3 meter +
  • Netjes smal verpakt geleverd & 100% mooie boom garantie
  • Kies zelf uw gewenste leverdatum, bezorging in Nederland en Vlaanderen

Echte Kerstboom Nordmann Spar A-Keuze 300 - 325 cm Gezaagd (zonder kluit)

Uw echte grote kerstboom binnen 24 uur geleverd in de randstad! 

Grote kerstbomen worden bezorgd met onze eigen bezorgdienst. Wenst u de boom in huis geplaatst? Kies bij de extra opties voor plaatsingservice en bestel een voet mee. Dan zetten wij uw kerstboom op de juiste plaats neer. 

Bekijk het complete bezorgschema voor meer informatie. 

Wilt u een luxe Deense Nordmann kerstboom kopen van ten minste 3 meter? Dan kan hier via het internet heel eenvoudig. De Nordmann 300 - 325 cm kerstboom is de lengte die perfect in uw hoge woonkamer, buiten of kantoorruimte past. Onder de echte kerstbomen is de Nordmann spar uit Denemarken zeer populair vanwege de mooie grote takken, weinig prikkende naalden en naaldvastheid van deze bomen. Voor deze grote kerstbomen van 3 meter adviseren we tijdig bestellen!

Het voordeel van deze 3 meter Nordmann kerstboom online bestellen bij Gadero is bovendien dat wij deze genet aanleveren. Zo blijft het een smal pakket om te vervoeren. Wij bezorgen van Hilversum tot Leeuwarden of hartje Rotterdam tegen zeer geringe bezorgkosten echte, grote kerstbomen bij u thuis! Wilt u liever de kerstboom zelf bij ons uitzoeken, dat is natuurlijk ook mogelijk! Keuze uit 500 kerstbomen.

Bezorgen in Nederland en Vlaanderen

Wij bezorgen in heel Nederland en Vlaanderen uw kerstboom. Wij bezorgen zorgvuldig met onze eigen busjes transport. Dit gaat uitsluitend op vaste dagen per regio. Dus kijk alvast wanneer we bij u in de buurt zijn en bestel snel want voor elke regio hebben we een maximum. Kies voor uw gemak de leverdatum, zodat u precies weet wanneer uw kerstboom door ons bij u thuis wordt bezorgd! Voor de levering volgens ons bezorgschema voor de volgende dag dient u voor 15.00 uur te bestellen (geldt ook voor zondag 15 uur voor leverdag maandag). U hoeft het voor de prijs ook niet te laten, wij hebben uitsluitend A-kwaliteit VOLLE Nordmann kerstbomen te koop met NIET GOED, GELD TERUG garantie. 

Bij ons geen kerstboom bestellen, maar boeken! 

Kerstboom 3 meter

Verder hebben wij bij Gadero de volgende lengtes beschikbaar: 225 - 250 cm, 250 - 275 cm, 325 - 350 cm, circa 400 cm. Alle grote kerstbomen worden snel en zorgvuldig geleverd in Nederland en Vlaanderen.

Montage kerstboom

Ontdek het gemak; bestel uw kerstboom online met standaard en versiering en laat hem door Gadero plaatsen. U heeft keuze uit het plaatsen van de boom (alleen in combinatie met een standaard) of het plaatsen en versieren van uw echte kerstboom (alleen in combinatie met een standaard en kerstversiering). Bestel mee bij uw kerstboom of neem contact met ons op voor meer informatie en voorwaarden.

Breedte kerstboom

Kerstboom maten worden gemeten in de hoogte, de breedte maat kan namelijk wisselend zijn bij verschillende kerstbomen. Toch krijgen wij erg vaak de vraag; hoe breed is een echte kerstboom? Een kerstboom van 300 - 325 cm hoogte heeft een breedte van circa ± 200 - 250 cm.

Voordelen van deze kerstbomen 300 - 325 cm

De Nordmann kerstboom van ruim 3 meter groeit het beste in het Deense klimaat. De prijs van een Nordmann kerstboom is relatief hoog omdat een Nordmannboom lastig te sturen is qua snoei. Bij ons uitsluitend A-keuze Normann kerstbomen te koop met de voordelen:

  • naalden prikken niet, kindvriendelijk 
  • zeer naaldvast, dus uw kerstboom geeft weinig afval 
  • mooi luxe donkergroen/blauw van kleur
  • mooie fraaie grote takken
  • Smal verpakt in handig netje
  • Circa 15 kilo

Ontdek ons gemak van bezorgen en deze 3 meter grote Nordmann kerstbomen. Bovendien bezorgen wij uw Nordmann spar bij u thuis of op het werk in heel Benelux. Bekijk hier het bezorgschema van echte kerstbomen. Voor grote aantallen bij bedrijven kunnen we ook een bezorgafspraak op maat maken. 

Kerstboom afhalen?

Liever afhalen? Wilt u liever de kerstboom zelf bij ons uitzoeken, dat is natuurlijk ook mogelijk bij ons in Breukelen (Straatweg)! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Gezaagd Gadero-grote-echte-kerstboom-kopen-300-325cm.jpg Echte Kerstboom Nordmann Spar A-Keuze 300 - 325 cm Gezaagd (zonder kluit) Smal verpakt in net   |   Mooie volle kerstboom A-keuze
€ 74,95 Prijs per stuk incl. btw, op=op incl. btw