10% korting op prefab blokhutten en overkappingen Klik hier voor meer info

    Filters:

Duxwood Blokhutten Lariks Douglas

Helaas!

Er zijn geen producten die voldoen aan uw gekozen filteropties.

De tuinhuizen van Duxwood zijn van uitstekende kwaliteit Lariks Douglas. De blokhutten worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd onder Hollandse kwaliteitsnormen. Zo bent u zeker van een goede leversnelheid en uitstekende kwaliteit en ambacht van de duurzame blokhutten. Duxwood maakt montage extra gemakkelijk dankzij de Duxtailmethode. Bij dit unieke bouwsysteem hebben de staanders van de tuinhuizen sleuven waardoor u de wanddelen/blokhutprofielen eenvoudig in elkaar kunt schuiven. Bij Gadero hebben wij naast Lariks Douglas ook Duxwood blokhutten van Scandinavisch vuren. Niet het model dat u zoekt? Bekijk ons volledige assortiment met blokhutten voor andere mogelijkheden.

Lariks Douglas hout

De blokhutten van Duxwood worden naast Scandinavisch vuren ook geleverd in duurzaam Lariks Douglas. Het hout heeft een warme lichtbruine kleur en fijne nerfstructuur. Lariks Douglas is harder van vuren of grenenhout en kent een mooie vergrijzing. Let alleen wel op dat u het hout niet in de grond plaatst, maar op betonpoeren of banden. U kunt het hout ook behandelen met teer aan de onderkant.

Duxwood Blokhut Lariks Douglas

Levertijd Duxwood Lariks Douglas

De Duxwood blokhutten hebben een levertijd van circa 5-6 weken (onbehandeld). U kunt er ook voor kiezen om uw tuinhuis te laten behandelen voor een meerprijs. Verduurzaam uw blokhut door deze te laten impregneren (vacuüm/drukmethode) in de kleuren groen of bruin. Of kies voor een gecoate tuinhuis, waarbij de blokhut in een gewenste kleur 2-laags rondom wordt behandeld.

Kiest u voor een behandelde blokhut dan hebben de blokhutten een langere levertijd van circa 8-9 weken. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uiteenlopen. Houd hier rekening mee als u in het voorjaar of zomer graag wilt genieten van uw tuinhuis. De blokhutten van Duxwood worden rechtstreeks geleverd via een aparte transporteur. Hierdoor gelden er geen vaste levertijden per postcodegebied.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode