Logo Gadero
service

Douwes dekker

Hoge kwaliteit vloeren in unieke designs! De Laminaat en PVC vloeren van Douwes Dekker hebben vele kleuren en designs. Daarbij zijn de vloeren van zeer hoge kwaliteit en daarom ontvangt u tot wel 15 - 20 jaar garantie op deze Douwes Dekker vloeren. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

De vloeren vallen in de gebruiksklassen 32- 33 hierdoor zijn de vloeren geschikt voor zowel huishoudelijk gebruik als commercieel gebruik.

Douwes Dekker biedt veel diverse vloeren aan unieke designs. Daarbij zijn de PVC vloeren in een specifieke kleur verkrijgbaar in verschillende varianten, denk hierbij aan Plak PVC, Visgraat Plak PVC en Natuur Click PVC. Hierdoor past jouw gewenste vloer bij de desbetreffende ondergrond! Toch niet gevonden wat u zocht? Geen probleem! Gadero biedt namelijk naast de Douwes Dekker vloeren ook vloeren aan van andere A-kwaliteit merken, zoals Floer, QuickStep en Beautifloor.

Laminaat vloeren

De Laminaat vloeren van Douwes Dekker zijn van zeer hoge kwaliteit en vallen daardoor in de gebruiksklasse 32. Hierdoor ontvangt u tot wel 20 jaar garantie op de uitetst slijtvaste laminaat vloeren. Deze laminaat vloeren zijn overigens voorzien van een kliksysteem, hierdoor zijn de vloeren eenvoudig zelf te leggen. Daarbij zijn de vloeren ook nog eens zeer onderhoudvriendelijk. De vloer plaatsen in combinatie met vloerverwarming? Dat kan! De vloeren zijn geschikt voor ondergronden met een vloerverwarming of vloerkoeling.

PVC vloeren

Douwes Dekker PVC vloeren zijn in verschilllende kleuren en varianten beschikbaar. Zo zijn de vloeren verkrijgbaar in Plak en Click PVC. Daarbij is zijn ze ook nog beschikbaar in rechte planken en visgraat motief. De uiterst slijtvaste PVC vloeren vallen in de gebruiksklassen 33, hierdoor bent u verzekerd van A-kwaliteit PVC vloer. Bovendien zijn de vloeren volledig waterbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. De Plak PVC vloeren dienen verlijmd te worden op de ondergrond, hoewel de Click PVC vloeren zwevend geplaatst worden.