Logo Gadero
service

Douwes Dekker Ambitieus Click PVC

De Ambitieus Eiken Click PVC vloeren van Douwes Dekker zijn uiterst slijtvaste Click PVC vloeren. Met een slijtlaag van 0,55 mm valt deze vloer in gebruiksklasse 33. Dit betekent dat de Douwes Dekker Eiken Click PVC vloeren voor zowel huishoudelijk als normaal tot intensief commercieel gebruik geschikt zijn. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Daarnaast zijn de vloeren niet te onderscheiden van een echte houten parket vloer, de Ambitieus Click PVC vloeren zijn namelijk voorzien van een Register Embossing structuur. Overigens hebben de vloeren een extra grote afmeting van maar liefst 151 x 22 x 0.75 cm! Deze afmetingen worden tevens subtiel benadrukt door een vierzijdige microvelling.

De vloeren van de Douwes Dekker Ambitieus Klik-PVC collectie zijn voorzien van een geïnetegreerde ondervloer. U dient daarom geen extra ondervloer aan te schaffen. Het leggen van de vloer is dankzij het kliksysteem erg eenvoudig, enkel de vloeren plaatsen met behulp van een rubberen hamer en de vloerdelen zijn onafscheidelijk.

Warmteweerstand

Dankzij de warmteweerstand van 0,09 m2K/W zijn deze vloeren ook toepasbaar op een ondergrond met vloerverwarming of vloerkoeling. Daarnaast zijn de vloeren ook nog eens waterbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. Hierdoor kan de vloer zelfs in een badkamer of keuken geplaatst worden. U ontvangt bij aanschaf van een van deze Douwes Dekker Ambitieus Klik-PVC vloeren garantie van maar liefst 15 jaar! 

Maak uw vloer af met bijbehorende producten, zoals muurplinten en een schoonloopmat. Maak bij het schoonmaken van uw vloer gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen. Voor deze vloer raden we aan om de vloer te dweilen met een PVC reiniger. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze vloerspecialisten!