Filters:

WPC Composiet Schutting en Terras

Helaas!

Er zijn geen producten die voldoen aan uw gekozen filteropties.

WPC Composiet ziet u steeds meer terug in tuinen. Zowel in schuttingen en terrassen hebben wij uitsluitende gerenommeerde composiet terrasplanken, palen, onderbalken, balkontegels, tuinschermen en accessoires. Bij ons GEEN Chinese imitatie-artikelen, maar uitsluitend composiet van topkwaliteit en altijd met 3 tot 10 jaar garantie. Koop hier voor de beste prijs, snelle levering en gunstige voorwaarden composiet terrasplanken, schuttingen en meer. Kies uit trendy kleuren antraciet, lichtgrijs en meer kleuren van topmerken als Elephant, Gadero, Easydeck, Megawood, Terrafina en Resysta.

Composiet is zeer kleurvast, verkrijgbaar in moderne kleuren, zeer onderhoudsarm en draagt bij een beter milieu doordat hout gecombineerd wordt met kunststof. Bij het leggen van een composiet terras of het bouwen van een schutting van composiet is het een must dat u zich exact houdt aan de leginstructies die op de verpakkingen staan. Lees hier onder alvast enige tips:

WPC Composiet Terras

- Plaats liggers om de 30 a 40 cm, dit wordt per merk aangegeven. Naast composiet liggers is het meestal ook mogelijk hardhouten balken te gebruiken. Wij raden drukgeimpregneerde balken af, deze hebben doorgaans niet de levensduur van composiet en hebben een sterke werking.

- Maak altijd gebruik van blinde bevestiging met clips. Gebruik altijd de clips die bij het merk terrasplanken hoort.

- Plaats 2 balken direct naast elkaar indien u een kopse naad heeft in het midden van uw terras, zo kunt u aan beide uiteinden van de planken een hele clip bevestigen.

- Zorg voor 2 cm afschot zodat in holle terrasplanken geen water blijft staan. Zorg dat uw buitenvloer van composiet goed kan ventileren om condensvorming te voorkomen.

- Hou voldoende afstand ca 2 cm van muren e.d. Maak het terras nooit vast aan gebouwen. 

- Leg niet te strak, zo heeft het materiaal geen ruimte voor enige werking.

- Houd uw composiet vlonder vrij van vuil en alg, zo voorkomt u het glad worden van uw terras. Effen planken hebben het voordeel dat deze eenvoudiger te reinigen zijn. 

- Per merk geven wij de garantiejaren aan, deze gelden alleen bij het houden aan de leginstructies. Deze legtips komen zeer nauwkeurig bij Buitenwarenhuis. Bij Buitenwarenhuis geen Chinese B-merken, maar uitsluitend A-kwaliteit composiet. 

WPC Composiet Schuttingen

- Plaats tuinschermen uitsluitend met bijbehorend bevestigingsmateriaal.

- Monteer niet te strak! Zorg dat palen van 180 x 180 cm schermen 180,8 cm uit elkaar staan, zo heeft u ruimte voor de bevestigingshoekjes en hebben de tuinschermen iets ruimte voor enige werking.

- Plaats de schermen ca 5 cm boven uw border, zo blijven deze schoner en worden ze niet te vochtig.

Heeft u vragen over composiet terrasplanken leggen, onze kunststof tuinschermen of WPC tegels, bel of email ons gerust.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode