Floer Visgraat Click PVC Vloer - Maas Naturel Eiken 61 x 12.2 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL-3992-CCSPC   |   Unieke Visgraat Klik PVC stroken - Gemakkelijk te leggen dankzij klik verbinding

Adviesprijs
€ 46,95 € 39,95 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Visgraat Click PVC Vloer - Maas Naturel Eiken 61 x 12.2 cm

  • 100% Waterbestendig
  • Zeer geschikt voor vloerverwarming
  • Unieke meekleurende V-groef
  • Geproduceerd zonder schadelijke stoffen

Floer Visgraat Click PVC Vloer - Maas Naturel Eiken 61 x 12.2 cm

Eenvoudig te leggen Visgraat Klik PVC!

Wilt u een vloer met alle voordelen van klik laminaat gecombineerd met de geavanceerde eigenschappen van PVC? Dan is een vloer van het Nederlandse vloeren merk Floer uit de collectie Click Visgraat PVC geschikt voor u! Deze handige Visgraat Klik PVC Maas Naturel Eiken vloeren zijn voorzien van het eenvoudige i4F klik systeem, waardoor u de vloeren gemakkelijk en snel kunt plaatsen. Hiermee bespaart u hoge legkosten welke zijn verbonden aan een verlijmde PVC vloer. Echter blijven alle voordelen van PVC van kracht!

De Maas Naturel Eiken Visgraat PVC delen legt u enkel met behulp van een Rubberen Hamer tikt u de delen gemakkelijk in elkaar. Dit maakt het verwerken van deze Klik Visgraat vloer een relatief eenvoudige klus. Een van de andere grote gemakken welke deze visgraat pvc vloer in de kleur Naturel Eiken met zich mee brengt ligt in het feit dat deze delen gelegd kunnen worden op een ondervloer. Met een geschikte ondervloer egaliseert u de laatste oneffenheden uit de bodem en hoeft er vaak niet vooraf geëgaliseerd te worden. Bij Houthandel Gadero worden deze PVC delen ook nog eens gratis aan huis geleverd! 

Echt Eiken Visgraat 

Het Naturel Eiken Visgraat Click PVC van Floer verwerkt u niet alleen gemakkelijk, het eindresultaat levert namelijk ook nog eens een verbluffend resultaat op! Dankzij het unieke en realistische eiken design zijn deze Visgraat PVC Maas Naturel Eiken in Click variant nauwelijks te onderscheiden van een echte Visgraat Parket. De voelbare structuur zorgt samen met de 4-zijdige V-groef voor een luxe ogende vloer. De V-groef wordt daarbij fabrieksmatig in overeenkomende kleur afgewerkt. Deze groef zorgt ervoor dat iedere plank met een afmeting van 12.2 x 61 cm fraai wordt benadrukt in het totale oppervlak. De Naturel Eiken variant heeft enkele fraaie licht rustieke patronen waardoor de vloer een levendig maar toch ook rustgevend karakter heeft.

Nog niet overtuigd? Bestel dan gerust een proefmonster via onze webshop en ervaar de kwaliteit en het luxe design zelf! Heeft u nog enkele vragen of opmerkingen neem dan gerust contact op met onze vloeradviseurs of breng een bezoek aan onze showroom te Breukelen.

Comfortabel en Onderhoudsvrij Visgraat

Het Floer Visgraat PVC Naturel Eiken van zichzelf comfortabel en warm aan uw voeten. De Natuurlijke PVC stroken zijn daarnaast uiterst dun uit steenmineralen geproduceerd. Dit betekent dat u deze vloeren uitstekend kunt combineren met uw vloerverwarming en vloerverkoeling. Als blijk van de kwaliteit van de unieke Visgraat PVC stroken krijgt u een fabrieksgarantie van 20 jaar aangeboden op deze vloeren (enkel wanneer gelegd op Click PVC Ondervloer). Deze garantie kan mede worden afgegeven dankzij de extra dikke slijtlaag van 0,55 mm. Dit maakt deze vloeren zelf toe te passen in uw kantoor of horeca gelegenheid. 

De Onbehandelde look Visgraat PVC Klik vloeren met een licht rustiek karakter zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Dankzij de 100% waterbestendigheid kunt u de vloer gemakkelijk afnemen met een natte doek of dweilen. Dus geen paniek bij het omstoten van een glas of vaas! 

Heeft u vragen of opmerkingen? Informeer dan bij onze vloerspecialisten naar alle mogelijkheden! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
UITLOPEND OP=OP Floer ComfyClick Visgraat PVC Vloer Maas Naturel Eiken Product Floer Visgraat Click PVC Vloer - Maas Naturel Eiken 61 x 12.2 cm Emissiewaarde A+   |   Unieke Visgraat Klik PVC stroken - Gemakkelijk te leggen dankzij klik verbinding Op voorraad
€ 39,95 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u