Duurzaam

Het Click PVC wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardig PVC of Vinyl. Dit betekent dat u met de PVC vloeren van Gadero verzekerd bent van een lange levensduur. De PVC stroken zijn uitermate sterk, slijtvast en krasbestendig. Bovendien kunt u dit klik PVC ook nog eens verhuizen dankzij de laminaat klik-verbinding. Het Click PVC hoeft dus ook niet verlijmd te worden op de bodemvloer. Voor het leggen van dit Click PVC kunt u de instructies voor het leggen van laminaat hanteren. Ook hier kan de Laminaat & Parket legset met stootblok en afstandhouders van pas komen. 

Voetcomfort

Behalve het eenvoudige leggen van deze Click PVC planken heeft het nog veel andere voordelen. Dit PVC is onder andere geluiddempend. Heeft u beneden buren? Dan kan een geluidsreducerende ondervloer alsnog verplicht zijn. Daarnaast voelt het PVC ook warm aan voeten en is het erg zacht & comformtabel. 

Onderhoudsarm

Het Klik-PVC is nagenoeg vrij van onderhoud, wat het tot een uitermate gebruikersvriendelijke kunsstofvloer maakt. U kunt deze vloer stroken eenvoudig reinigen met de standaard schoonmaakmiddelen. Waar een houten vloer regelmatig moet worden gezeept met een natuurzeep, kunt u dit Click PVC gewoon dwijlen met een huis-tuin en keuken schoonmaakmiddel. De meeste PVC vloeren met click systemen zijn ook waterdicht waardoor u zeker bent van een verzegeld vloeroppervlak. Dit zorgt ervoor dat bacteriën, vocht en vuil de vloer niet kunnen betreden. Kortom een uiterst hygiënische en makkelijke vloer voor iedere woonomgeving.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode