Logo Gadero
service

Click PVC Vloer

GRATIS BEZORGING Klik PVC vloeren - Wilt u een ultra moderne PVC vloer welke u eenvoudig zelf kunt plaatsen? Dan is een Click PVC vloer iets voor u! Deze zeer moderne en kindvriendelijke vloeren bevatten alle voordelen van PVC, zoals het hoge comfort de dunne plankopbouw voor vloerverwarming en de hoge onderhoudsvriendelijkheid. Bij Gadero profiteert u van de de beste prijs en snelle levering in heel België uit eigen voorraad. 

Inspiratie Click PVC Vloer

De klik-vinyl en standaard PVC stroken zijn geluiddempend en zeer warmte geleidend, dus goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast hoeft u bij deze vloeren vaak niet vooraf te egaliseren waardoor u hoge legkosten bespaart. Bent u op zoek naar A-kwaliteit Click PVC tegen een scherpe prijs? Koop hier uw doe het zelf Click PVC van A-merken als Quick StepFloer en Meister

PVC Klik vloeren bezichtigen in onze showroom?

Bent u nog niet helemaal overtuigd en wilt u de vloeren graag eens in het echt ervaren? Kom dan uitsluitend langs bij onze showroom locatie te Breukelen (Nederland, nabij Utrecht).  Hier vindt u alle Floer klik pvc vloeren en visgraat pvc! Gaat u toch voor een verlijmde Plak PVC vloer? Geen probleem ook deze zijn hier te bezichtigen. Wilt u zeker weten dat een van onze collega's tijd heeft voor u? Maak dan bij voorkeur een afspraak. Maakt u de keuze toch liever thuis op de bank? Bestel een proefmonster voor een duidelijk beeld van de kleur, vorm en kwaliteit. Houdt rekening met onze minimal afname hoeveelheid a 10 m2.

Kijk voordat u een vloer besteld altijd of deze ook bij het gebruik past wat u voor ogen heeft! U kunt dit relatief eenvoudig en snel bepalen door de gebruikersklasse van uw vloer te bepalen. Lees hier meer over via onze blog over de gebruiksklasse van PVC vloeren. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt!

Bij PVC & vinyl vloerspecialist Gadero gebruiken we geen ingewikkelde pakeenheden, u krijgt gewoon het bestelde aantal vierkante meters PVC vloer, in uw voordeel afgerond, en ook nog eens gratis thuisbezorgd!

Click PVC of Verlijmd PVC? 

De PVC & Vinyl vloeren van Gadero kunnen verlijmd worden maar als u voor nog meer gemak gaat dan kunt zijn er voor u verschillende kunststofvloeren beschikbaar. Deze geavanceerde Klik PVC vloeren kunnen "zwevend" worden gelegd. Enkele leveranciers gebruiken hierbij de unieke Rigid Core plank opbouw. Hierbij worden de PVC stroken geproduceerd uit steenmineralen. Deze unieke productiewijze betekend een zeer stabiele en sterke plank! Dankzij een onderplaat met Click verbinding is het voor iedereen mogelijk dit Vinyl of PVC te leggen. Het eenvoudige klik systeem zorgt ervoor dat u hoge legkosten kunt besparen. Dit maakt het meeverhuizen van de vloer ook mogelijk. Bovendien is de toplaag van dit klik PVC of vinyl een stuk comfortabeler en warmer aan de voeten dan bij laminaat. Voor de PVC vloeren voor leggen met lijm adviseren we altijd door onze specialisten te laten leggen. Lees hier hoe PVC vloeren verlijmd worden. Twijfelt u nog tussen deze twee PVC vloeren? In onze blog leggen we het verschil tussen Click PVC en Verlijmd PVC uit, zodat u de beste keuze maakt!

Zowel Click PVC als Verlijmd PVC staat ook in onze top 3 voor kinderkamer vloeren.

Click PVC vloeren

Snel vloeren leggen? Ons Doe-het-zelf Click-PVC met laminaat klik-systemen als Multiclic, Fastclic en 5G-lock zorgt ervoor dat u snel en zonder gereedschap uw vloer soepel kunt leggen. Wij besparen nooit op het merk kliksystemen van alle klikpvc vloeren, zodat u geen problemen hebt bij het leggen of kieren krijgt naderhand. Ook werken we uitsluitend met maatvaste PVC stroken, dus geen B-keuze partijen!

U bent alleen de juiste Click PVC ondervloer nodig. De klik Vinyl of PVC vloer is wat betreft het verwerken te vergelijken met een laminaat vloer. Gebruik bij het click pvc ook een stootblok om de planken voorzichtig aan te tikken zonder deze te beschadigen. U vindt dit stootblok met handige afstandhouders en slagijzer in de Laminaat & Parket legset.

Twijfelt u nu nog tussen klik laminaat of klik pvc? Lees dan ook onze blog over de verschillen tussen klik pvc en laminaat.

Visgraat PVC vloer? 

Ook het populaire visgraat patroon is nu beschikbaar in Klik PVC. Zo heeft u wel de voordelen van een natuurlijke visgraat vloer. Deze oogt als een prachtige eiken houten vloer met voelbare houtstructuur, maar heeft niet de nadelen als intensief onderhoud en krasgevoeligheid. Daarnaast bespaart u met een Click Vinyl hoge legkosten doordat u de vloer zelf gemakkelijk kunt leggen. Ontdek de verschillende collecties van Floer. Gadero levert alle populaire collecties Gratis bij u aan huis! 

Bent u nog niet helemaal overtuigd van alle voordelen van een PVC vloer? Lees dan ook eens onze blog over de voordelen van een PVC vloer.

Fesca Visgraat Click Pvc Detroit

Veelgestelde vragen over Click PVC Vloer