Logo Gadero
service

Click PVC met V-Groef

Zoekt u een mooie Click PVC vloer met V-groef? We hebben de mooiste klik PVC vloeren met een luxe groef voor u geselecteerd. Een voeg is erg bepalend voor het uiterlijk van de vloer. Doordat het Click PVC  met een velling langs de rand van de plank wordt geproduceerd, wordt er extra nadruk gelegd op het formaat van de plank. Of u nou kiest voor een visgraat Click PVC vloer, een tegel klik PVC vloer of een eiken Click PVC vloer, iedere categorie heeft vloeren met een luxe V-groef.

Er zijn 2 verschillende groeven. Een 2 V-groef aan de lange zijde zorgt voor een doorlopend patroon. Een velling rondom de plank, ook wel 4-V genoemd, accentueert de contouren van de vloerdelen. Ontdek hier alle Click PVC vloeren met V-groef.

Naast het assortiment eiken Click PVC, zijn er nog tal van mogelijkheden bij Gadero. Zo kunt u ook kiezen voor een luxe Visgraat Klik PVC vloer of een Tegel Click PVC vloer. Alle klik vinyl vloeren zijn geschikt voor iedere ruimte in uw woning, dus ook de badkamer en keuken! Bekijk alle Click PVC vloeren van merken als Floer, Quick Step, mFLOR, Meister en Fesca hier bij Gadero.