Terrasplank Buitenparket Vlak Geschaafd Ipe Hardhout voor B-fix Clips 2.1 x 9.5 cm 30% korting

EUTR

Productnummer: GL4617   |   Blinde bevestiging terrasplanken

Delen via WhatsApp

Vanaf € 2,25 per stuk incl. btw

 • Buitenparket Vlak Geschaafd Ipe Hardhout voor Clips 2.1 x 9.5cm
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Terrasplank Buitenparket Vlak Geschaafd Ipe Hardhout voor B-fix Clips 2.1 x 9.5 cm 30% korting

  • Onzichtbaar bevestigen met bijbehorende B-fix clips (los bij te bestellen)
  • Minimale tussenruimte nodig
  • Stabiele hardhout terrasplanken
  • Speciale aanbieding parket voor buiten
  • Planken alleen enkelzijdig te gebruiken

  Terrasplank Buitenparket Vlak Geschaafd Ipe Hardhout voor B-fix Clips 2.1 x 9.5 cm 30% korting

  Zoekt u een Ipé terrasplank voor blinde bevestiging, zodat u een vlonder kunt maken zonder zichtbare schroeven? Kijk dan eens bij deze 21x95 mm dikke terrasplanken. Deze smalle hardhouten Ipé plank is 95 mm breed en verkrijgbaar in lengtematen van 90, 120, 150, 180 en 215 cm. 

  Stabiel Ipé buitenparket

  Deze Ipé houten planken worden met recht buitenparket genoemd. Door de smalle tussenruimte en strakke afwerking maakt u een terras voor uw tuin die niet onderdoet voor een vloer voor binnenshuis. Ipé hout is een houtsoort die prachtig oogt, mooi vergrijsd en zeer stabiel is, daarnaast heeft Ipé hout duurzaamheidsklasse 1. Daarom is deze houtsoort zo geschikt voor blinde bevestiging met het B-fix  clipsysteem. 

  Blinde bevestiging met clips

  Deze glad geschaafde hardhouten Ipé terrasplank 21x95mm is geschikt voor gebruik met de zwarte B-fixclips. Deze clips zorgen voor een tussenruimte van 5 mm. Zo maak je een superstrakke vlonder. Deze vlonderplanken zijn enkelzijdig te gebruiken, de onderzijde is iets smaller dan de bovenzijde. Dit, in combinatie met de B-fix clips, zorgt voor een minimale tussenruimte tussen de planken en een optimaal resultaat. Nadeel is dat de planken dus maar aan een zijde te gebruiken zijn.

  Per clip heeft u 2 schroeven nodig voor een optimale bevestiging. Deze Ipé hardhouten terrasplanken zijn lucht gedroogd en hebben van nature een minimale werking. Ipé hout laat zich niet goed kunstmatig drogen en dit is ook niet nodig voor de stabiliteit. 

  Vlonderplank Ipé in korte lengtes

  Korte lengtes vlonderplanken hardhout zijn stabieler, ze hebben minder houtwerking. Ipé hout is het neusje van de zalm, de houtsoort is reuze stabiel en ziet er fantastisch uit. Deze partij met smalle Ipé vonderplanken is scherp geprijsd; u ontvangt planken van een A-kwaliteit houtsoort voor de beste prijs! 

  Montage blinde bevestiging terrasplanken

  Gebruik hardhout balken van 45x70 mm of 65x30 mm voor het frame waarop de vlonderplanken bevestigt worden. Bevestig de clips aan de balken, tip van Gadero; gebruik op het einde van een plank twee clips in plaats van één. Wanneer u één clip gebruikt om twee planken aan vast te bevestigen zullen de planken los schieten. 

  Houd rekening met een tussenruimte van slechts 5 a 6 mm. De kopse veer en groef schuift u in elkaar. Hou altijd een beetje speling, mocht het hout nog iets werken dan vangt de speling deze houtwerking op.

  Onderhoud Ipé terrasplanken 

  De terrasplanken Ipé hardhout kunt u behandelen met bankirai olie. Hiermee behoudt u zo vel mogelijk van de oorsponkelijke kleur. Daarnaast zorgt de olie voor minder vocht en vuil op de planken, en dit zorgt weer voor minder gladde planken. Ipé hout vergrijsd na verloop van tijd.

  Buitenparket plaatsen

  Ontdek in deze doe het zelf video handige tips voor het leggen van een buitenparket terras met onzichtbare clips.


  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Voor clips Buitenparket ipe voor clipsTerrasplank Buitenparket Vlak Geschaafd Ipé Hardhout voor B-fix Clips 2.1 x 9.5 cm EUTR   |   Blinde bevestiging terrasplanken Ruim op voorraad
  Vanaf € 2,25 per stuk incl. btw

  Laatst bekeken door u