Voordelige Budget Parket Vloeren - Verschillende Houtsoorten

Bent u op zoek naar een mooie houten vloer tegen een zeer scherpe prijs? In deze categorie vindt u zowel goedkoop en voordelig parket als de parketvloer aanbiedingen. Ondanks de lage prijs van de parket vloeren, die overigens vaak kant-en-klaar geleverd worden, is de kwaliteit zeer hoog. Dit blijkt uit het feit dat de vloeren geproduceerd worden door A-merken als ElephantQuick Step en Meister. Tevens krijgt u een garantie van 5 tot maar liefst 25 jaar op deze goedkope eiken, beuken, vuren en essen parketvloeren. Dankzij de gemakkelijke klikverbindingen van deze houten planken legt u het parket eenvoudig en snel. De duoplank vloeren zijn ook nog eens zeer geschikt voor gebruik in combinatie met een vloerverwarming. Bij parketspeciaalzaak Gadero gebruiken we geen pakeenheden, u krijgt het aantal vierkante meters, gratis thuisbezorgd! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Zelf parket leggen tips instructiesDe parketvloeren worden geproduceerd uit Europees gegenereerde grondstoffen. Deze grondstoffen worden verwerkt tot prachtige goedkoop parket vloeren in de fabrieken in Nederland, Duitsland en België. Dit zorgt ervoor dat Gadero weet waar zij haar producten vandaan haalt en u een hoge kwaliteit kan aanbieden. Zo bent u niet alleen verzekerd van kwalitatief hoogwaardig hout waar u jarenlang mee vooruit kunt maar ook van een onderhoudsarme vloer.

Dankzij de eenvoudige klikverbinding is het voordelige parket eenvoudig te leggen door iedere doe-het-zelf 'er. Houdt bij het leggen van deze houten vloeren rekening met 1 cm speling tussen muur en vloer. Lees hier meer tips en instructies voor het leggen van een parketvloer

Prefereert u een multiplank met geringe of geen noesten? Bekijk dan ook eens onze prime en 1-bis noestarme duoplank vloeren. Liever een multiplank met een levende structuur? Met de rustieke vloeren met noesten en barsten haalt u de sfeer van hout in huis. Wist u dat het traditionele visgraat patroon terug is van weggeweest? Deze prachtige legwijze kan dankzij de duoplank opbouw nu ook zwevend en op een vloerverwarming worden toegepast. Hier bekijkt u de standaard en reuze visgraat multiplanken.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar per e-mail

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode