Levering tijdens Bouwverlof

Tijdens de vakantie zijn veel bouw- en klusbedrijven dicht. Gadero niet! Ook tijdens het bouwverlof kunt u bij ons gewoon bestellen en leveren wij net zo snel als u van ons gewend bent. Het klussen hoeft dus niet stil te staan tijdens de zomervakantie. Als u echt haast heeft kunt u onze meest populaire producten vinden in ons 48-uurs assortiment. Bestel bijvoorbeeld Bankirai vlonderplanken, Lariks Douglas balken of Azobé piketpalen. Ook overkappingen en tuinhuisjes kunnen gewoon uit voorraad geleverd worden. Voor geïmpregneerde blokhutten dient u rekening te houden met een langere levertijd. 

Bekijk al onze zomerse aanbiedingen of bekijk hieronder een deel uit ons assortiment en doe genoeg inspiratie op om aan de slag te gaan deze zomer. 

Gadero levering

Sierbestrating snel geleverd!

Ook in het bouwverlof levert Gadero uw sierbestrating bestelling met de snelheid die u van ons gewend bent. U hoeft dus tijdens de zomervakantie niet langer op uw tuintegels te wachten. Waar veel andere bedrijven midden in de vakantie geen steen leveren, gaan wij gewoon door. Kijk bij het product of op onze bezorgpagina voor actuele leveringsinformatie.

Geimpregneerde tuinhuisjes

Als u een tuinhuisje bestelt wat nog geïmpregneerd moet worden dient u rekening te houden met een langere levertijd tijdens het bouwverlof. In het bouwverlof kunnen tuinhuisjes niet geïmpregneerd worden, waardoor de levertijd op kan lopen tot 8 weken. Wilt u in uw vakantie uw tuinhuisje opbouwen? Dan kunt u ook kiezen voor een onbehandelde blokhut en die dan zelf verven om zo de levensduur te verlengen. Een aantal van onze populaire onbehandelde tuinhuisjes hebben wij op voorraad en kunnen dus snel geleverd worden. Een andere optie is om te kiezen voor reeds geverfde tuinhuisjes van het topmerk Karibu. Deze huisjes zijn ook al behandeld voor een lange levensduur en hebben daardoor geen langere levertijd. 

Geschaafd vuren

Onze importeur van geschaafd vuren is tijdens de bouwvak beperkt geopend, waardoor wij dit hout niet volgens ons regulier bezorgschema kunnen leveren. Het kan dus langer duren voordat u uw geschaafd vuren in huis heeft. Vanaf week 34 wordt de gewone levering weer hervat. 

Plantenbakken op maat

Plantenbakken op maat worden in de bouwvak niet gemaakt. U dient hier dus ook rekening te houden met een langere levertijd. Vanaf week 34 worden deze plantenbakken weer voor u gemaakt. 

Klussen in de zomer

Als u bedacht heeft om niet op vakantie te gaan, maar uw tuin een make-over te geven. Niets is frustrerender als u niet aan de slag kunt, omdat de gewenste artikelen niet geleverd kunnen worden. Tijdens het bouwverlof kan dit namelijk nog wel een voorkomen. Niet bij Gadero! Wij zijn gewoon open tijdens de zomervakantie en leveren net zo snel als tijdens de rest van het jaar. Zo hoeft u klusproject deze zomer geen vertraging op te lopen. Ons 48-uurs assortiment is extra snel te leveren. Hier vindt u de meeste populaire producten. 

Zin om aan de slag te gaan? Bekijk dan onze hardlopers. Haal bijvoorbeeld hardhouten palen, schuttingplanken, rabatdelen, gevelbekleding, vlonderplanken en onderbalken snel in huis!