Blokhut Tuinhuis Celeste 400 x 300 x 222 cm Moderne Tuinschuur Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE11465   |   Trendy houten schuur met overkapping combinatie   |   Inclusief EPDM (11m2)   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 1.749,95 € 1.679,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Daktrim
Daktrim
Dakdoorvoer
Dakdoorvoer
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Samenstelling Sluiten
  • € 1.679,95 Standaardproduct Blokhut Tuinhuis Celeste 400 x 300 x 222 cm Moderne Tuinschuur Wanddikte 28 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Tuinhuis Celeste 400 x 300 x 222 cm Moderne Tuinschuur Wanddikte 28 mm

  • De nieuwe generatie tuinbergingen met luxe en trendy design
  • Inclusief echt enkel glas, bevestigingsmateriaal, deurbeslag en bouwtekening
  • Moderne tuinschuur van 28 mm designprofielen met plat dak
  • Inclusief Duurzame dakbedekking EPDM (11m²)
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Tuinhuis Celeste 400 x 300 x 222 cm Moderne Tuinschuur Wanddikte 28 mm

Zoekt u een modern houten tuinschuur van Scandinavisch vurenhouten designprofielen? Dan is deze blokhut tuinhuis Celeste van 4 bij 3 meter een uitstekende keuze. Deze tuinberging heeft een plat dak en deur in de style van de wanden.

Afmetingen

Deze vurenhouten blokhut van het merk Tuindeco staat garant voor kwaliteit en jarenlang plezier. Door de breedte van 4 meter, de diepte van 3 meter en de hoogte van 222 centimeter is deze blokhut ideaal te gebruiken als berging voor bijvoorbeeld tuinmeubelen, de grasmaaier of tuingereedschap. De wanddikte van deze blokhut is 28 millimeter. De double profielen geven deze berging een trendy look and feel.

Blokhut Celeste kan gespiegeld opgebouwd worden.

Formaat

Blokhut Celeste heeft een afmeting van 400 cm breed x 300 cm diep en 222 cm hoog. De deurhoogte inclusief kozijn is 209 cm, de breedte van de dubbele design blokdeuren is 160 cm. Het raam is voorzien van enkel glas. De funderingsmaat van tuinhuis Celeste is 400 x 300 cm. 

Fundering voor blokhut Celeste

Plaats deze blokhut Celeste nooit koud op betontegels of vlonderplanken. Wij raden montage op kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of bouw uw tuinschuur met overdekt gedeelte eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Houten vloer

De blokhut Celeste wordt standaard geleverd exclusief houten vloer voor in de berging. Als extra optie kunt u een houten vloer mee bestellen. Kies uit een onbehandelde of geïmpregneerde vloer van 18 mm of 26 mm. 

Inclusief dakbedekking, deurbeslag en bevestigingsmaterialen

Dit 300 x 250 x 222 cm grote tuinhuis Celeste heeft een dubbele deur en is voorzien van nagenoeg onzichtbaar scharnierbeslag en ronde deurknop. Dit tuinhuisje wordt geleverd inclusief echt glas, bevestigingsmaterialen en dakbedekking in de vorm van duurzaam EPDM rubberfolie. Het EPDM wordt geleverd inclusief EPDM contactlijm. Mocht u nog een extra tube willen meebestellen kan dit via de extra opties. Deze blokhut Celeste met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en smalle scharnieren om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Voor de randafwerking van uw dakranden kunt u een aluminium daktrimset meebestellen als extra optie. Hierbij kunt u kiezen uit standaard aluminium of antraciet aluminium. Voor de afvoer van het hemelwater is het aan te bevelen om de stadsuitloop mee te bestellen. Deze stadsuitloop is vierkant. 

Verduurzamen: transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Wilt u uw blokhut Celeste in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen. 

Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

2. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 4 potten Embadecor Transparantie beits nodig van 2,5 liter per pot. 

3. Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 4 potten Embalan nodig van a 2,5 liter voor dit model. 

Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Celeste. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Let op! Het laten impregneren of zelf impregneren van blokhut Celeste is niet mogelijk.  

De vloer van uw overdekte terras

Maak uw overdekte terras van hardhouten vlonderplanken, keramische terrastegels of betontegels zie verwante producten. Uw terras bewust in een andere kleur dan uw blokhut steekt mooi tegen elkaar af en raden we dan ook aan.

Voorzie uw overdekte terras van luxe keramische tegels of goedkope betontegels. Ook mooi is uw terras van hardhouten vlonderplanken te maken. Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken en triple profiel Deens rabat!

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten. Of neem contact met ons op.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Celeste Sfeer Trendy Blokhut Celeste 400 x 300 x 222 cm Moderne tuinschuur van designprofiel Wanddikte 58 mm   |   Trendy houten schuur met overkapping combinatie   |   Inclusief EPDM (11m2)   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 1.749,95 € 1.679,95 per stuk incl. btw