Blokhut Rune 595 x 795 x 277 cm - Inclusief Luifel Wanddikte 70 mm

Productnummer: DE11178 Extra dikke wanden 70 mm

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken.

€ 5.597,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 6-8 weken)
Laten Impregneren (levertijd 6-8 weken)
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Wanden
Wanden
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Deuren & Ramen Pakket
Deuren & Ramen Pakket
Samenstelling Sluiten
  • € 5.597,95 Standaardproduct Blokhut Rune 595 x 795 x 277 cm - Inclusief Luifel Wanddikte 70 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Rune 595 x 795 x 277 cm - Inclusief Luifel Wanddikte 70 mm

  • 70 mm dikke blokhutprofielen
  • Dubbel Glas & Dakshingles Recht 57m2
  • Inclusief Luifel 200 cm diep
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Rune 595 x 795 x 277 cm - Inclusief Luifel Wanddikte 70 mm

Deze zeer ruime Blokhut Rune van het merk Tuindeco is zeer geschikt als berging voor uw tuingereedschap, tuinmeubelen en rijwielen. Door de ruime overkapping / luifel aan de voorkant van Blokhut Rune blijven de deuren en ramen droog waardoor deze een langere levensduur hebben. Ook staat u droog bij het openen van de deur. In de zomer kunt u genieten van de schaduw van de overkapping van 2 meter diep en 595 cm breed. Blokhut Rune valt onder de 6 x 8 meter modellen.

Afmetingen

De afmetingen van de grote blokhut zijn 595 x 595 cm. De luifel van 200 cm zorgt voor extra diepte. Houdt bij het plaatsen van de blokhut rekening met een funderingsmaat van 575 x 575 cm en een nokhoogte van 280 cm.

De blokhut Rune heeft extra dikke wanden van 70 mm. De blokhut is gemaakt van onbehandeld vurenhout. Aan de voorkant heeft de blokhut eeen dubbele deur van ca. 195 cm hoog en 145 cm breed, inclusief kozijn. Tevens bevinden zich aan de voorkant twee grote ramen van 155 x 105 cm, inclusief kozijn. De dubbele deur en twee ramen aan de voorkant van Blokhut Rune kunnen gespiegeld geplaatst worden.  

Aan de zijkant van de blokhut is een derde raam geplaatst van 130 x 95 cm, inclusief kozijn. Het zijraam is zowel links als rechts te plaatsen van de blokhut. Alle drie ramen zijn voorzien van dubbel glas en zijn te openen. De roedes voor de deuren en ramen worden los meegeleverd. 

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 595x595+200 cm
Funderingsmaat 575x575 cm
Wandhoogte 205 cm
Nokhoogte 277 cm
Luifel voorzijde 200 cm
Ramen 2 (155x105) 1(130x95)
Deuren 1 (145x195)
Beglazing Dubbel glas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Dakshingles
Dakoppervlak 50,00 m²
Inhoud 82,5 m³
Oppervlakte (m²) 33,0 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja

Wat wordt er standaard meegeleverd?

De blokhutten en tuinhuizen van Tuindeco worden geleverd met dakbedekking en handleiding. Tevens ontvangt u scharnieren en beslage voor de deur en ramen. De ramen en deur zijn voorzien van dubbel glas. Deze blokhut Rune met wanden van 70mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Rune kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne en grote tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw blokhut Rune te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen. 

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 10 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot. 

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Zelf behandelen in een blanke kleur of kleurtje, meer info en tips

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 10 potten Embalan nodig van a 2,5 liter voor dit model. 

Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Rune met overkapping. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Dak(bedekking)

Blokhut - Tuinhuis Rune inclusief Luifel van Tuindeco wordt standaard geleverd met 57 m2 dakshingles recht. Via de extra opties kunt u zelf nog een gewenste kleur dakshingles recht kiezen waaronder zwart, rood en groen. Voor andere type dakshingles kunt u bij de extra opties voor een meerprijs kiezen voor dakshingles beverstraart of hexagonaal in diverse kleuren. Kies tevens voor duurzamere vormen van dakbedekking waaronder Aqua-pan of Dakpanprofielplaten bij de extra opties.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak is het tevens mogelijk om complete dakgootsets mee te bestellen. Kies uit een kunststof dakgootset 100mm of een 125mm dakgootset in verzinkt. Complete dakgootsets worden altijd geleverd inclusief geimpregneerde gootplank.

Let op! Bij het toepassen van Dakpanprofielplaten (extra optie) adviseren wij om de brede windveren mee bestellen als extra optie. De kleur van de geimpregneerde windveren kan iets afwijken van de kleur van het onbehandelde hout van de blokhut.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Luxe ramen en deuren

Blokhut - Tuinhuis Rune met overkapping van Tuindeco wordt geleverd met een standaard Deuren en Ramen pakket. Tegen een meerprijs ontvangt een luxe ramen en deuren. De verschillen met de standaard deuren en ramen is:

Deurkozijndikte: 54 mm (standaard 42 mm)
Dubbel glas in de deuren: 4/14/4 mm (standaard 4/8/4mm)
Raamopening systeem: Draai-kiep, 1-hand systeem (standaard draai-kiep, 2-hand systeem)
Deur slot: 3-punts slot (standaard cilinder slot)

Deze blokhut wordt geleverd in 2 pakketten met de onderstaande afmetingen(l x b x h):

Pakket 1 630 x 120 x 57 cm            1500 kg
Pakket 2 795 x 120 x 8 cm              1200 kg


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Rune Tuindeco Sfeer Blokhut Rune - Inclusief Luifel 595 x 795 x 277 cm Wanddikte 70 mm Extra dikke wanden 70 mm Ruim op voorraad
€ 5.597,95 per stuk incl. btw