Blokhut Robert Geïmpregneerd 260 x 200 x 225 cm

Productnummer: DE11199

Aangepaste levertijd 4 tot 5 weken

€ 914,95 per stuk incl. btw

Extra opties toevoegen
Dakgootset
Kit voor dakbedekking
Dakbedekking Puntdak
Fundering
Vloer
Wanden
Dekkende Beits (zelf aanbrengen)
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Ramen
Totaal voor dit product
  • € 914,95Dit product
€ 914,95Totaal incl. BTW

Voor- en nadelen van Blokhut Robert Geïmpregneerd 200 x 260 x 225 cm incl. Dakleer

  • Bij ons met glas en dakleer
  • Puntdak, dus goede waterafvoer

Blokhut Robert Geïmpregneerd 200 x 260 x 225 cm incl. Dakleer

Zoekt u een handige berging met puntdak voor in uw tuin? Dit topmodel behoort al jaren tot onze meest verkochte blokhutten. Blokhut Robert is niet voor u standaard geïmpregneerd. Deze blokhut 3x2 meter met puntdak en voorluifel heeft een aangepaste levertijd en zal ongeveer 4 tot 5 weken duren. Impregneren kost tijd. Wel voor een aantrekkelijke prijs. Blokhut Robert is gemaakt van Noord-Europees vurenhout en is van het merk Tuindeco. 

Deze blokhut Robert van 2.8 cm dik geïmpregneerd Noord-Europees vurenhout is 260 cm breed, 200 cm diep en 225 cm hoog. Dankzij het relatief kleine formaat is deze blokhut iedeaal te gebruiken als opberging voor bijvoorbeeld tuinmeubelen of grasmachine. Blokhut Robert is een slim model, want water loopt weg via de zijkanten (dakgootset aanbevolen) en bij de deur staat u altijd droog. Bovendien gaat uw blokhutdeur zo langer mee, want deze worden deels beschermd door uw voorluifel. 

Impregneren beschermt uw blokhut tegen schimmels en andere aantastingen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Na een aantal weken, wanneer het hout goed gedroogd is adviseren we de blokhut te beitsen met Embadecor. U heeft 3 potten Embadecor nodig van 2.5 liter per pot.

Afmetingen

De deurhoogte van blokhut Robert is 181 cm en is 161 cm breed inclusief kozijn. De oversteek aan rondom is 10 cm. Deze tuinberging met puntdak is voorzien van dakleer 10 m2. Het dak bedekken met dakshingles is ook mogelijk. De hoekverbindingen van dit tuinhuisje met puntdak zijn wind en waterdicht. De funderingsmaat is 242 x 182 cm. De wanddikte is 28 mm.

Inbegrepen

Deze onbehandelde vuren houten blokhut van 260 x 200 cm wordt standaard geleverd met bevestigingsmaterialen, tekeningen en dakleer (10 m2). Naar wens kunt u bij opties ook kiezen voor dakshingles of dakplaten. De deur is bij ons voorzien van scharnieren en afsluitbaar slot (deze kan afwijken van de afbeelding). Een bevestigingsset bestaande uit schroeven en dergelijke leveren wij uiteraard standaard mee inclusief opbouwtekening en materiaallijst.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor een langere levensduur van uw berging bevelen we aan voor goede ventilatie te zorgen. U kunt dit creeren door ventilatieroosters te plaatsen in uw blokhut. U plaatst 1 ventilatieroosten boven in de wand en 1 ventilatierooster in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie.

Blokhut Rober zal een levertijd hebben van 4 tot 5 weken. Bestel nu voor de beste prijs en met service bij houthandel Gadero.nl. Uw specialist in tuinhuisjes en blokhutten van vuren en lariks hout. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Topmodel blokhut robert geimpregneerd houtBlokhut Robert Geïmpregneerd 200 x 260 x 225 cm Inclusief Glaswerk en Dakleer
€ 914,95 per stuk incl. btw