Blokhut Paiva DIRECT 350 + 450 x 350cm Hoekblokhut met overkapping Wanddikte 44 mm

Productnummer: DE11273 inclusief dubbel glas   |   kan gespiegeld opgebouwd worden

€ 3.783,95 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Kit voor dakbedekking
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Funderingsbalken met afwatering
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Wanden
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 3.783,95 Standaardproduct Blokhut Paiva DIRECT 350 + 450 x 350cm Hoekblokhut met overkapping Wanddikte 44 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Paiva DIRECT 350 + 450 x 350cm Hoekblokhut met overkapping Wanddikte 44 mm

  • Veelzijdig te gebruiken
  • Scandinavisch vurenhout, kleine noesten, minder werking dan Midden Europees
  • Bij ons inclusief hang- en sluitwerk
  • Direct te leveren binnen 48 uur (wel uitsluitend met extra opties die op deze pagina staan)
  • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)
  • Starterset niet inbegrepen
  • Exclusief dakbedekking

Blokhut Paiva DIRECT 350 + 450 x 350cm Hoekblokhut met overkapping Wanddikte 44 mm

Deze blokhut Paiva-direct valt onder de grotere blokhutten en is ondanks zijn grote binnen 48 uur in Nederland en Vlaanderen. Wij leveren blokhut Paiva met dubbel glas. De wanddikte is 44 mm en het vuren hout komt uit Scandinavie waar bomen trager groeien en u dus duurzamer hout krijgt. U kan bij deze blokhut enkel de opties bestellen die op deze pagina zijn weergeven. Wenst u andere opties bij te bestellen kies dan voor de standaard Paiva met langere levertijd.

Wat is Blokhut Direct van Gadero?

Met ons blokhut-DIRECT assortiment leveren wij direct uit vooraad en snel bij u thuis.
In dit assortiment vindt u populaire blokhutten en tuinhuizen die wij met onze speciale 48 uurs levering Kunnen bezorgen. Bij deze snelle levering heeft u keuze uit een select aantal populaire extra opties om de snelheid te kunnen garanderen, deze staan enkel weergeven op deze pagina.  Het is niet mogelijk om andere opties toe voegen.

Afmetingen 

Deze 800 x 350 cm grote blokhut heeft een overkapping van 450 x 350 cm. Voor de ramen van blokhut Paiva wordt dubbel glas meegeleverd en deze zijn te openen. De afmetingen van de berging zijn: 350 cm breed x 350 cm diep x 302 cm nokhoogte. De funderingsmaat is 780 x 330 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 45 mm. De afmeting van de dubbele deur is inclusief kozijn 143 x 192 cm. De ramen zijn ieder 86 x 122 cm inclusief kozijn.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 350+450x350 cm
Funderingsmaat 780x330 cm
Nokhoogte 302 cm
Overkapping 450 cm
Staanders 2
Ramen 2 (86x122)
Deuren 1 (143x192)
Beglazing Dubbel glas
Daksoort Schilddak
Dakbedekking Exclusief
Dakoppervlak 37,7 m²
Inhoud 29,4 m³
Oppervlakte (m²) 25,7 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Paiva kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Paiva. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Fundering

Deze blokhut/berging Paiva is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Wat wordt er standaard meegeleverd bij de Paiva-Direct?

De blokhutten en tuinhuizen worden geleverd met dubbel glas en handleiding. De roedes voor de deuren en ramen worden los meegeleverd. Deze blokhut Paiva met wanden van 44mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Dakbedekking bij de Paiva-Direct

Blokhut Paiva wordt standaard geleverd zonder dakbedekking . Via de extra opties kan u kiezen voor beverstaart of rechte dakshingles in de kleur zwart. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Paiva Blokhut Paiva Direct 350 + 450 x 350 cm Hoekblokhut met overkapping Wanddikte 44 mm Uit te breiden met diverse opties inclusief dubbel glas   |   kan gespiegeld opgebouwd worden Op voorraad
€ 3.783,95 per stuk incl. btw