10% korting op prefab blokhutten en overkappingen Klik hier voor meer info

Tuinhuis op maat

U wil graag een blokhut op maat maken? Dat kan bij Gadero. WIj hebben een handige rekentool, waarbij u binnen no time uw eigen blokhut in elkaar klikt. Dit is handig als u hele specifieke wensen heeft of geen van onze kant-en-klare blokhutten in uw tuin past. Onze rekentool is zeer eenvoudig te gebruiken. Het is dan ook erg makkelijk om uw eigen blokhut ontwerp te realiseren. De rekentool biedt u ontzettend veel mogelijkheden om uw blokhut (eventueel met overkapping) op maat te maken. Gadero regelt uw bestelling voor u en u krijgt alles voor uw blokhut op maat thuis geleverd in Nederland en Vlaanderen.

Rekentool

Blokhut op Maat

Via onze rekentool stelt u uw eigen blokhut samen. U heeft de keuze om een bestaande blokhut aan te passen of met een kaal template te beginnen. Vervolgens past u de blokhut naar wens aan. Kies voor dikkere of dunnere wanden, een overkapping of geen overkapping, een plat dak of een zadeldak. Er is veel mogelijk in deze tool, zodat u geen concessies hoeft te doen voor uw nieuwe blokhut. Ook ramen en deuren zijn er in vele vormen en formaten en zelfs het beslag is te kiezen. Zo is uw nieuwe tuinhuis precies zoals u het wil hebben.

Blokhut behandelen

Uw zelf ontworpen tuinhuis heeft u graag even in de tuin staan. Daarom heeft u ook de keuze om uw blokhut te laten behandelen, iets wat wij zeer aanraden. Kies voor onder keteldruk impregneren voor het beste resultaat. Ook de ramen en deuren kunnen behandeld worden om zo de levensduur van uw blokhut te verlengen. 

Zelf tuinhuis ontwerpen

Nadat u zelf uw blokhut op maat gemaakt hebt stuurt u het ontwerp naar ons toe via het contactformulier aan het einde van het stappenplan. U kunt ook het ontwerp zelf opslaan en dan contact met ons opnemen. Wij plaatsen uw bestelling voor u en zorgen ervoor dat alles op maat gemaakt wordt. Dit gebeurt in Scandinavië, u krijgt dan ook blokhutprofielen van de hoogste kwaliteit. Het nadeel van maatwerk is wel dat het langer duurt voordat u deze blokhut geleverd krijgt, de levertijd is namelijk zo’n 8 weken. Maar dan heeft u wel een blokhut die speciaal voor u gemaakt is. Nadat u de materialen gekregen heeft dient u de blokhut zelf te monteren. U kunt uw blokhut natuurlijk ook door Gadero laten monteren. Kijk hiervoor bij onze blokhut montageservice

Lees ook onze blog voor meer uitleg over een blokhut op maat bij Gadero of bekijk de onderstaande video. 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode