Blokhut Mila Geïmpregneerd 290 x 250 x 220 cm

Productnummer: DE11200

€ 1044,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Dakgootset
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Wanden
Wanden
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Daktrim
Daktrim
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Samenstelling Sluiten
  • € 1044,95 Standaardproduct Blokhut Mila Geïmpregneerd 290 x 250 x 220 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Mila Geïmpregneerd 290 x 250 x 220 cm

  • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
  • Met glas en dakleer geleverd

Blokhut Mila Geïmpregneerd 290 x 250 x 220 cm

Deze vuren houten blokhut Mila van het merk Tuindeco staat garant voor kwaliteit en jarenlang plezier. Door de breedte van 290 centimeter, de diepte van 250 centimeter en de hoogte van 220 centimeter is deze blokhut ideaal te gebruiken als opberging voor bijvoorbeeld tuinmeubelen of tuingereedschap. De wanddikte van deze blokhut is 28 millimeter. Blokhut Mila valt onder de blokhut 3x3 meter modellen, een veelverkochte maat voor wie een blokhut voor berging zoekt.

Deze blokhut is gemaakt van Noord Europees vurenhout. In Noord Europa is het kouder waardoor de bomen trager groeien. Hierdoor hebben de bomen fijnere groeiringen, dit uit zich in steviger hout van een hogere kwaliteit dan de rest van het Europese Vuren.

Verduurzamen

Als u een standaard geïmpregneerde tuinhuis bij ons besteld, dan hoeft u niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 3 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf , voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 3 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Mila. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Wat wordt er meegeleverd?

De blokhutten en tuinhuizen van Tuindeco worden geleverd met dakbedekking en handleiding. Deze blokhut Mila wordt geleverd als bouwpakket inclusief glaswerk en 13 m2 dakleer.

Starterset (Extra Optie)

Voor Blokhut Mila geldt dat u via de extra optie een starterset kunt meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen. Deze starterset bevat o.a. een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen

Standaard bij blokhut Mila

Deze blokhut Mila met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Afmetingen

Dit 290 x 260 cm grote blokhut heeft een dubbele deur van 149 x 199 cm (inclusief kozijn). Op het schuine, zelf afwaterende dak zit 13 m2 dakleer. Voor de ramen in de deuren van blokhut Mila wordt enkel glas meegeleverd. De scharnieren kunnen anders zijn dan op de afbeelding. De afmetingen van dit tuinhuisje Mila zijn: 290 cm breed x 260 cm diep x 225 cm nokhoogte. De oversteek aan de voorzijde is 10 cm en aan de achterzijde eveneens 10 cm. De funderingsmaat is 270 x 240 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 28 mm.

Fundering

Deze blokhut/berging Mila is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielen, losse staanders of houten gleufpalen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
blokhut mila geimpregneerd Blokhut Mila 290 x 250 x 220 cm Geïmpregneerd Inclusief Glaswerk en Dakleer
€ 1044,95 per stuk incl. btw