Blokhut Michelle - Blokhut Charlotta Grijs Geïmpregneerd 700 x 300 x 217 cm met overkapping

Productnummer: LDS0195 Houten blokhut kan ook gespiegeld geplaatst worden   |   Standaard grijs geïmpregneerd!   |   Op=op!

€ 1.879,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Dakgootset
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Ventilatieroosters
Ventilatieroosters
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Daktrim
Daktrim
Samenstelling Sluiten
  • € 1.879,95 Standaardproduct Blokhut Michelle - Blokhut Charlotta Grijs Geïmpregneerd 700 x 300 x 217 cm met overkapping
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Michelle - Blokhut Charlotta Grijs Geïmpregneerd 700 x 300 x 217 cm met overkapping

  • Reeds Grijs Geimpregneerd zonder wachttijd uit voorraad leverbaar
  • Met dakleer, opbouwtekeningen en spijkerset
  • Directe levering mogelijk, ook binnen 48 uur
  • Uniek en alleen te koop bij Gadero
  • op=op

Blokhut Michelle - Blokhut Charlotta Grijs Geïmpregneerd 700 x 300 x 217 cm met overkapping

Blokhut Michelle is de perfecte oplossing wanneer u zoek bent naar een grijs geimpregneerde blokhut met overkapping met een moderne en stoere steigerhout uitstraling. Blokhut Michelle met overkapping met de afmetingen 700 x 300 x 217 cm wordt namelijk standaard al grijs geïmpregneerd geleverd en direct uit onze voorraad snel bij u geleverd. Blokhut Michelle, wat eigenlijk een grijs geïmpregneerde blokhut Charlotta is, valt onder de blokhut 7x3 meter modellen, een veelverkochte maat voor wie een blokhut met aanbouw zoekt. 

BlokhutDIRECT = Snelle levering van Blokhut Michelle.

Heeft u haast? Wij kunnen Blokhut Michelle-DIRECT ook uit voorraad binnen 48 uur bij u thuis leveren. U heeft bij deze zogenaamde Blokhut-DIRECT service van Gadero dan wel een beperkte keuze aan extra opties. Zo kunt u o.a. NIET laten impregneren of spuiten. Voor meer informatie over de DIRECT service klik op de Blokhut-Michelle-Direct link.

Bovendien heeft u met dit model een handige combinatie van tuinhuis berging met plat dak met overdekt gedeelte. Deze houten blokhut grijs geïmpregneerd kan ook gespiegeld geplaatst worden. De behandeling zorgt voor bescherming tegen schimmels en insecten. Ook vormt de grijze onderlaag een ideale basis voor grijs of antraciet zwart verven of met een blanke beits aflakken. 

De dikte van de wand is 2,8 cm en het hout is van behandeld vuren. De maten van dit populaire tuinhuis met luifel zijn 700 cm breed, 300 cm diep en de nokhoogte is 217 cm. De zijluifel verlengd het geheel met 300 cm. De luifel zorgt voor extra beschutting tegen bijvoorbeeld de zon, kortom u heeft een tuinhuis en overkapping in 1.

De opbergruimte van de blokhut Michelle grijs geïmpregneerd (in feite een blokhut Charlotta maar dan in het grijs) biedt voldoende ruimte voor het bergen van o.a. tuinmeubelen, fietsen en andere tuinmaterialen. De overkapping biedt tevens ruimte voor het plaatsen van een kleine loungeset zodat u in de zomer volop kunt genieten van het buitenleven en uw tuin. 

De handige tuinberging is aan de voorkant 217 cm hoog en aan de achterkant 190 cm. De maten van de fundering zijn 598 cm x 230 cm. De staander aan de voorzijde bij het overdekte terras is 7 cm dik. Wij leveren deze grijs geïmpregneerde tuinhuis met luifel 5 jaar garantie op houtrot bij gebruik van funderingsbalken en dakgootsets volgens onze bouwtekeningen geplaatst. 

Het tuinmateriaal kan gemakkelijk naar binnen worden gebracht door de dubbele deur die in het tuinhuis wordt aangebracht. Overigens worden de deuren inclusief glaswerk geleverd.

Aanvullend bieden wij u het waterdragende, zonder toegevoegde organische oplosmiddelen, Carefree protect middel aan, dit product is schimmel- en algenwerend, waardoor de blokhut nog beter schoon gehouden kan worden. Verder biedt dit product extra bescherming tegen weersinvloeden, tegen indringend vocht, tegen UV-straling en tegen temperatuurswisselingen. 

Bestel nu goedkoop deze grijs geïmpregneerde blokhut Michelle met overkapping. De prijs is extreem laag en u hoeft niets meer te doen. Voor deze blokhut geldt op = op. 

Standaard bij blokhut Michelle

Deze blokhut Michelle met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten. Ook zitten dakleer, opbouwtekeningen en spijkerset bij de prijs inbegrepen.

Verder kijken:  overkapping ca 7x3 meter   blokhut ca 7x3 meter


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Grijs geimpregneerd blokhut charlotta grijs geimpregneerd 7 bij 3 meter Blokhut Michelle - Blokhut Charlotta Grijs Geïmpregneerd 700 x 300 x 217 cm met overkapping Houten blokhut kan ook gespiegeld geplaatst worden   |   Standaard grijs geïmpregneerd!   |   Op=op! Ruim op voorraad
€ 1.879,95 per stuk incl. btw