Aanbieding Blokhut Sten Geïmpregneerd 300 x 200 x 245 cm

Productnummer: DE11224 Luifel verlenging van 70 cm

Aangepaste levertijd 4 tot 5 weken

€ 949,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Kit voor dakbedekking
Dakbedekking Puntdak
Funderingsbalken met afwatering
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Wanden
Ventilatieroosters
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
SamenstellingSluiten
  • € 949,95StandaardproductAanbieding Blokhut Sten Geïmpregneerd 300 x 200 x 245 cm
  • € 0,00Extra optiesbekijk opties
  • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Aanbieding Blokhut Sten Geïmpregneerd 300 x 200 x 245 cm

  • Met dakleer, deur met afsluitbaar slot en glas geleverd

Aanbieding Blokhut Sten Geïmpregneerd 300 x 200 x 245 cm

U zoekt een houten blokhut 3x2 meter met zadeldak? Deze geïmpregneerde blokhut Sten van Tuindeco is ideaal om uw tuinmeubels, barbecue en tuingereedschap in op te bergen. De afmeting van deze tuinberging Sten is 300 cm x 200 cm en wordt verlengd door een kleine luifel van ca. 20 cm. Deze vuren houten blokhut Sten heeft een nokhoogte van 245 cm, dat betekent dat het puntje van het dak 2.45 meter is. 

Het impregneren van de blokhut Sten kost tijd. Daarom zal de levertijd ongeveer 4 tot 5 weken zijn. Zoek niet verder naar een mooie opslag voor uw tuin benodigdheden. 

Verduurzamen

Als u een standaard geïmpregneerde tuinhuis bij ons besteld, dan hoeft u niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 3 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf , voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 3 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Sten. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Afmetingen 

Deze 300 x 200 cm grote blokhut heeft een deur van 90 x 199 cm (inclusief kozijn). Op het schuine, zelf afwaterende dak zit 13 m2 dakleer. Voor de ramen en de deur van blokhut Sten wordt enkel glas meegeleverd. De scharnieren kunnen anders zijn dan op de afbeelding. De afmetingen van dit tuinhuisje Sten zijn: 300 cm breed x 200 cm diep x 245 cm nokhoogte. De oversteek aan de voorzijde is ca. 20 cm en aan de achterzijde 10 cm. De funderingsmaat is 280 x 180 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 28 mm. 

Fundering 

Deze blokhut/berging Sten is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen. 

Ventilatie 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatieroosten boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters. 

Standaard bij blokhut Sten

Deze blokhut Sten met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut StenAanbieding Blokhut Sten Geïmpregneerd 300 x 200 x 245 cm Luifel verlenging van 70 cm
€ 949,95 per stuk incl. btw