Blokhut Jörgen Geïmpregneerd 290 x 290 x 218 cm

Productnummer: DE11201 Inclusief glas en dakleer

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 1193,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Dakgootset
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Wanden
Wanden
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Daktrim
Daktrim
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 1193,95 Standaardproduct Blokhut Jörgen Geïmpregneerd 290 x 290 x 218 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Jörgen Geïmpregneerd 290 x 290 x 218 cm

  • Met dakleer en enkel glas geleverd
  • Ruime doorgang door dubbele deur
  • Inclusief bevestigingsmateriaal

Blokhut Jörgen Geïmpregneerd 290 x 290 x 218 cm

Blokhut Jorgen is reeds behandeld voor een langere levensduur. Dit reeds geïmpregneerde tuinhuisje met lessenaarsdak is ideaal voor het opbergen van uw tuingereedschap of tuinmeubilair. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De blokhut Jörgen is gemaakt van geïmpregneerd Noord-Europees vuren waardoor het een kwalitatief hoogstaande blokhut is. Blokhut Jorgen valt onder de blokhut 3x3 meter modellen.

Verduurzamen

Als u een standaard geïmpregneerde tuinhuis bij ons besteld, dan hoeft u niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 4 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf , voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 4 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Jorgen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Afmetingen

Deze geïmpregneerde vierkante blokhut / tuinberging heeft een afmeting van 290 cm breed x 290 cm diep en een nokhoogte aan de voorkant van 218 cm en 190 cm aan de achterkant. Deze tuinberging met lessenaarsdak is voorzien van dakleer 13m2 en enkel glas wordt standaard meegeleverd. Het dak bedekken met easyroofing aluminium is ook mogelijk. De funderingsmaat is 270 x 270 cm. De deurhoogte is 188 cm en de breedte 162 cm inclusief kozijn. De oversteek van dit houten tuinhuisje rondom is 10 cm. 

Inclusief

Deze 290 x 290 x 218 cm grote blokhut Jörgen geïmpregneerd heeft een dubbele deur en is voorzien van beslag. Tevens wordt de blokhut geleverd inclusief dakleer, bevestigingsmateriaal en glaswerk. U kunt dit tuinhuisje Jörgen eenvoudig plaatsen op tegels of een houten fundering. U kunt extra opties zoals funderingsbalken en een houten vloer toevoegen.

Standaard bij blokhut Jörgen

Deze blokhut Jörgen met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor een langere levensduur van uw berging bevelen we aan voor goede ventilatie te zorgen. U kunt dit creeren door ventilatieroosters te plaatsen in uw blokhut. U plaatst 1 ventilatieroosten boven in de wand en 1 ventilatierooster in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie.  

De levertijd van deze vuren houten blokhut / berging Jorgen is circa 5 week. U kunt extra opties zoals funderingsbalken en een houten vloer toevoegen.

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielen, losse staanders of houten gleufpalen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
blokhut jorgen geimpregneerd Blokhut Jörgen 290 x 290 x 218 cm Geïmpregneerd Inclusief Glaswerk en Dakleer Inclusief glas en dakleer
€ 1193,95 per stuk incl. btw