Blokhut Interflex 3050 Z Maxima met overkapping 579 x 302 x 272 cm Wanddikte 50 mm

Productnummer: DE112084 Woonhuiskwaliteit deuren en ramen   |   Wanddikte 50mm   |   A-kwaliteit Scandinavisch vuren

Aangepaste levertijd Levertijd 4 weken

€ 3.150,00 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Samenstelling Sluiten
  • € 3.150,00 Standaardproduct Blokhut Interflex 3050 Z Maxima met overkapping 579 x 302 x 272 cm Wanddikte 50 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Interflex 3050 Z Maxima met overkapping 579 x 302 x 272 cm Wanddikte 50 mm

  • Stevige wanddikte van 50mm
  • Gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch vurenhout
  • Voorzien van luxe paneeldeuren en draaikiepramen
  • Handige vijfhoek vorm met zeer ruime overkapping
  • Behandeling en dakpanelen niet standaard meegeleverd

Blokhut Interflex 3050 Z Maxima met overkapping 579 x 302 x 272 cm Wanddikte 50 mm

Wilt u een luxe ontspanningsruimte of bergruimte die compact en gemakkelijk te plaatsen is? Dan is de Interflex Maxima 3570z de ideale oplossing. Dankzij de wanddikte van liefst 50mm is de Maxima blokhut goed geïsoleerd en prima te gebruiken als hobbyruimte of luxe berging. Met behulp van de luxe dubbele deur en draaikiepramen krijgt u een huiselijk gevoel in de houten blokhut. Deze deuren en ramen zijn allen voorzien van isolatieglas, zodat het warmteverlies ook hier tot een minimum beperkt blijft. Dankzij de hoekingang kan de Maxima 3050z blokhut in de hoek van de tuin of het terras worden geplaatst. Hiermee houdt u het open zicht over uw eigen erf.

Luxe overkapping

De Interflex Maxima 3050z blokhut is van zichzelf al een hoge kwaliteit blokhut. Met de luxe overkapping wordt de blokhut nog multifunctioneler en kunt u deze bijvoorbeeld gebruiken voor een handig zitje, of een jacuzzi. Gebruikt u de blokhut als opbergruimte voor bijvoorbeeld tuingereedschap? Dan is deze overkapping ook te gebruiken om bijvoorbeeld de grasmaaier of fietsen onder te plaatsen. De overkapping heeft dezelfde kwaliteit hout en houtdikte als het huis. Door de schuine deuropening stapt u onder de overkapping de blokhut in- of uit uit. Zeer handig wanneer het regent.

Afmetingen en specificaties

Met een afmeting van 302x302 heeft de Maxima 3050z blokhut een vloeroppervlak van 7,95m2. De zijwanden hebben een hoogte van 221cm en lopen in een punt naar een nokhoogte van 272cm. De overkapping heeft een oppervlak van 7,76m2 en het totale oppervlak is 15,71m2. Het huis is voorzien van een dubbele deur van 201cm en twee draaikiepramen. Zowel de deur als de ramen hebben afneembare raamroedes.

Opties

Standaard wordt de blokhut geleverd zonder vloer en fundering. U kunt deze los bijbestellen in onbehandelde of geimpregneerde variant. Wanneer u betere afwatering wilt, raden we de dakgootset aan. Deze dakgootset zorgt voor minder verweer van zowel de houtbehandeling als van de fundering.

Kies uw dak

U kunt bij de Blokhut Maxima uw eigen dak samenstellen. Zo heeft u keuze uit twee verschillende dakshingles  in vier verschillende kleuren. Wilt u de Maxima 3050z blokhut nog luxer maken? Dan kunt u kiezen voor onduvilla dakpanplaten.

Verduurzamen: impregneren of verven in een kleur

Deze Interflex Maxima 3050z blokhut is naar eigen smaak te behandelen of te coaten. Standaard wordt het huis onbehandeld en ongecoat geleverd. Tegen meerprijs bieden we een houtbehandeling en coating aan. 

U heeft voor de behandeling van deze Maxima 3050z blokhut 3 opties.

1. Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 3 - 4 weken levertijd extra.  U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u zelf een kleur of beits aanbrengen? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Laat uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Het laten coaten kost ca. 4 weken extra levertijd. U kunt kiezen uit een volledige coating van het huis, of enkel de buitenzijde. De coating gebeurd met een 2-laags coating en is de meest duurzame behandelmethode van uw blokhut. bij deze behandeling kunt u kiezen uit 6 verschillende kleuren. Deze methode zorgt ervoor dat het verfwerk jaren goed blijft.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Luxe Vijfhoek + Overkapping Maxima 3050Z Blokhut Interflex 3050 Z Maxima met overkapping 579 x 302 x 272 cm Wanddikte 50 mm Woonhuiskwaliteit deuren en ramen   |   Wanddikte 50mm   |   A-kwaliteit Scandinavisch vuren
€ 3.150,00 per stuk incl. btw