Blokhut Hedvig 380 x 380 + 200 x 270 cm Wanddikte 44 mm

Productnummer: DE11165 Zeer ruim tuinhuis met sierlijke voorzijde

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken.

€ 2.728,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 6-8 weken)
Laten Impregneren (levertijd 6-8 weken)
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Wanden
Wanden
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Samenstelling Sluiten
 • € 2.728,95 Standaardproduct Blokhut Hedvig 380 x 380 + 200 x 270 cm Wanddikte 44 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Hedvig 380 x 380 + 200 x 270 cm Wanddikte 44 mm

 • Inclusief Dubbel Glas
 • Inclusief Dakshingles Recht 30 m2
 • 2 Ramen (vast) 1 Uitzetraam (te openen)
 • Uit te breiden met diverse opties

Blokhut Hedvig 380 x 380 + 200 x 270 cm Wanddikte 44 mm

Deze zeer ruime Blokhut Hedvig van het merk Tuindeco is zeer geschikt als berging voor uw tuingereedschap, tuinmeubelen en rijwielen. Blokhut Hedvig wordt geleverd met dubbel glas en 30 m2 dakshingles recht!

De blokhut is gemaakt van onbehandeld vuren hout en heeft wanden van 4.4 cm dikte. De afmetingen van de blokhut zijn 380 cm x 380 cm. Een luifel / veranda van 200 cm zorgt voor een diepe overkapping, waar u in de zomer overdag kunt genieten van de schaduw en op de avonden fijn beschut kunt zitten. Zo behoort het tuinhuisje onder de 6x4 meter modellen.

Op de voorzijde heeft de blokhut twee hoge vaste ramen, voorzien van dubbel glas. Een dubbele deur van 188 cm hoog aan de voorkant zorgt voor een brede doorgang voor al uw tuinmaterialen.

Verder kijken: blokhut ca 6x4 meter

Afmeting blokhut Hedvig Wanddikte 44 mm

De hoogte van de blokhut is 270 cm bij de nok. Houdt met het plaatsen van de blokhut rekening met een funderingmaat van 360x560 cm. De maat van de berging is 380x380 cm en van de overkapping 380x200 cm. Samen is dat 380x580 cm. De deuren zijn inclusief kozijn 159x188 cm en voorzien van dubbel glas. De ramen naast de deuren zijn inclusief kozijn 40x188 cm en zijn niet te openen. Het raam aan de zijkant van de berging kan wel open en is 68x85 cm inclusief kozijn. De ramen zijn alle 3 voorzien van dubbel glas. De deuren en ramen worden geleverd met vaste roedes. U kunt het raam zowel links als rechts te plaatsen. De blokhutprofielen zijn maar liefst 44 mm dik! De blokhut heeft een oppervlakte van 20,2 m².

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 380x380+200 cm
Funderingsmaat 360x560 cm
Wandhoogte 207 cm
Nokhoogte 270 cm
Overkapping 200 cm
Ramen 2x (40x188) 1x (68x85)
Deuren 1 (159x188)
Beglazing Dubbel glas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Dakshingles
Dakoppervlak 24,8 m²
Inhoud 32,5 m³
Oppervlakte (m²) 20,2 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja

Dakbedekking

Blokhut Hedvig van Tuindeco wordt standaard geleverd met 30m2 Dakshingles Recht voor het bedekken van het dak. Kies bij de extra opties nog voor de gewenste kleur rechte dakhingles waaronder Zwart, Groen, Rood, Blauw en Bruin. Voor een meerprijs kunt u deze blokhut ook bestellen met andere type Dakshingles en duurzamere vormen van dakbedekking in de vorm van Dakpanprofielplaten en Aqua-pan (lichtgewicht). Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van bijvoorbeeld Dakshingles Recht Zwart, Dakshingles Beverstaart Groen, Dakpanprofielplaten in Terracotta rood of Aqua-pan in Antraciet-grijs.

Let op! Voor het plaatsen van Dakpanprofielplaten adviseren wij om bredere windveren van geimpregneerd vuren mee bestellen. Kijk hiervoor de extra opties.

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens bij de extra opties complete dakgootset meebestellen. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van een kunststof dakgooset 100 mm in de kleur antraciet of eek dakgootset van 125 mm in verzinkt.

Let op! Voor het goed monteren van een dakgootset adviseren wij oom gootplanken van geimpregneerd vuren mee te bestellen. Kijk hiervoor bij de extra opties.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties:

1. Door ons uw blokhut Hedvig te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Meegeleverd

Bij blokhut Hedvig krijgt u standaard meegeleverd:

 • Bouwtekening
 • Dakshingles recht
 • Dubbel glas in deuren en ramen
 • Vaste roedes voor deuren en ramen 

Het zijraam is zowel links als rechts te plaatsen.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Bij Gadero kunt u direct uw sierbestrating of bijvoorbeeld een stenenvloer bij bestellen. Kies uit tegels, abbeystenen of waaltjes. Deze blokhut Hedvig met wanden van 44mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Starterset 

Voor blokhut Hedvig kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor blokhut Hedvig. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Hedvig Blokhut Hedvig Tuindeco 380 x 380 + 200 x 270 cm Wanddikte 44 mm Zeer ruim tuinhuis met sierlijke voorzijde Ruim op voorraad
€ 2.728,95 per stuk incl. btw