Blokhut Ennis 534 x 540 x 297 cm

Productnummer: DE2649

€ 9597,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Wanden
Wanden
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Deuren
Deuren
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
SamenstellingSluiten
  • € 9597,95StandaardproductBlokhut Ennis 534 x 540 x 297 cm
  • € 0,00Extra optiesbekijk opties
  • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Ennis 534 x 540 x 297 cm

  • Luxe blokhut
  • Trendy model
  • Gemaakt van duurzaam vurenhout
  • Geschikt als vakantiewoning, tuinkantoor of zorgwoning

Blokhut Ennis 534 x 540 x 297 cm

De blokhut Ennis is ideaal voor iedereen die een vakantiewoning, tuinkantoor of tijdelijke verblijfsruimte zoekt. Deze blokhut is met een afmeting 534 x 540 x 297 cm groot genoeg om comfortabel te verblijven. U heeft 26 m2 tot uw beschikking, verdeeld over 4 kamers. Deze blokhut bouwt u op uit 70 mm dikke blokhutprofielen van onbehandeld vurenhout. Bij deze luxe blokhut krijgt u veel extra’s meegeleverd. Zo is de levering van de blokhut Ennis inclusief ramen, deur, houten vloer, fundering en dakplanken. Bovendien krijgt u rechte dakshingles meegeleverd. Deze luxe blokhut is dus zeer compleet.

Afmetingen

De blokhut Ennis is 534 cm breed en 540 cm lang en heeft een nokhoogte van ongeveer 297 cm. Het tuinhuis heeft aan de voorzijde een kleine luifel van zo’n 150 cm lang. De funderingsmaat van deze blokhut is 514 x 520 cm. De hoekverbindingen van deze blokhut zijn wind- en waterdicht. U krijgt standaard ramen en deuren meegeleverd. De ramen zijn voorzien van dubbelglas en kunnen geopend worden. Ook krijgt u losse roedes voor de ramen en deuren meegeleverd. De deur is voorzien van een cilinderslot. Het is ook mogelijk om luxe ramen en deuren te bestellen. Deze vindt u bij de extra opties. De wanddikte van deze luxe blokhut is 70 mm. 

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 534x540 cm
Funderingsmaat 514x520 cm
Nokhoogte 297 cm
Luifel voorzijde 150 cm
Staanders 2
Ramen 2 (79x91cm), 1 (50x50cm), 2 (159x91cm)
Deuren 4 (90x196cm)
Beglazing Dubbelglas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Dakshingles
Dakoppervlak 33.7 m²
Inhoud 66.7 m³
Oppervlakte (m²) 26.7 m²


Voor Blokhut Ennis kunt u als extra optie een starterset mee bestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen voor Blokhut Ennis. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.Starterset (extra optie)

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onder in de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt mee bestellen.

Verduurzamen

Door ons uw blokhut Ennis laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 5 - 6 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 10 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Wilt u uw blokhut Ennis in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf , voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 10 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Ennis. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Fundering

Deze blokhut Ennis is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. U krijgt een fundering meegeleverd met deze blokhut, samen met een 27 mm dikke houten vloer. 

Plaats de fundering en vloer op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Ennis wordt standaard geleverd met 45 m2 rechte dakshingles. Via de extra opties kunt u nog tal van andere dakbekking bijbestellen (meerprijs). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het mee bestellen van Dakshingels in diverse varianten. Kies ook voor dakbedekking in de vorm van Dakpanprofielplaten of Aquapan voor een extra luxe afwerking van het dak van Blokhut Ennis.

Inbegrepen

U ontvangt een complete pakket bevestigingsmateriaal, hang- en sluitwerk en de bouwtekening. Ook zijn er nog een aantal extra opties om uw blokhut compleet te maken. Zo kunt u nog een dakgootset van kunststof of vuurverzinkt aan uw bestelling toevoegen. Ook kunt u deze blokhut uitbreiden met een dakraam. Het is mogelijk om deze blokhut te verhogen met een extra wandlaag. 

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut EnnisBlokhut Ennis 534 x 540 x 297 cm Ruim op voorraad
€ 9597,95 per stuk incl. btw