Blokhut Dagmar DIRECT 350 x 350 cm vijfhoek Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE112033   |   Inclusief ramen en deuren met enkel glas

€ 1.868,95 stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Kit voor dakbedekking
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Funderingsbalken met afwatering
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
 • € 1.868,95 Standaardproduct Blokhut Dagmar DIRECT 350 x 350 cm vijfhoek Wanddikte 28 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Dagmar DIRECT 350 x 350 cm vijfhoek Wanddikte 28 mm

 • Vijfhoekig model, handig voor plaatsing in een hoek
 • Hoogwaardig Scandinavisch Vurenhout
 • Inclusief deurbeslag
 • Direct te leveren binnen 48 uur (wel uitsluitend met extra opties die op deze pagina staan)
 • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)
 • Starterset niet inbegrepen
 • Exclusief dakbedekking

Blokhut Dagmar DIRECT 350 x 350 cm vijfhoek Wanddikte 28 mm

Wanneer u graag de blokhut Dagmar wenst te bestellen maar de blokhut heel snel nodig heeft dan kan u kiezen voor deze Dagmar-Direct. Wij leveren deze blokhut met een select aantal opties binnen 48 uur in heel Nederland en Vlaanderen.  Hieronder vallen geen behandelmethoden als coating of impregneren.

U vindt de besteldeadlines en verwachtte leverdag van deze blokhut direct hier.


Wat is Blokhut Direct van Gadero?

Met ons blokhut-DIRECT assortiment leveren wij direct uit vooraad en snel bij u thuis.
In dit assortiment vindt u populaire blokhutten en tuinhuizen die wij met onze speciale 48 uurs levering Kunnen bezorgen. Bij deze snelle levering heeft u keuze uit een select aantal populaire extra opties om de snelheid te kunnen garanderen, deze staan enkel weergeven op deze pagina.  Het is niet mogelijk om andere opties toe voegen.

Blokhut Dagmar Kenmerken


Deze blokhut Dagmar is zeer geschikt voor het bouwen in een hoek van uw tuin. Zo staat de onder 45 graden gemonteerde deuren mooi open richting uw tuin. Deze vuren houten blokhut Dagmar noemen we daarom ook wel een hoekblokhut. Wij leveren deze trendy tuinhuis standaard met zwarte dakshingles (recht), blokhutdeuren en ramen inclusief enkel glas. Deze blokhut 4x4 meter is groot en heeft een wanddikte van 28 mm. De Blokhut wordt standaard gelever met 24 m2 rechte zwarte dakshingles

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Dagmar kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Dagmar. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Afmetingen

Blokhut Dagmar is 350 x 350 cm. De funderingsmaten zijn 330 x 330 cm. De dubbele deur is 120 x 188 cm inclusief kozijn. De ramen te openen en zijn 71 x 112 cm inclusief kozijn. De blokhutprofielen zijn 28 mm dik. Het oppervlakte van deze blokhut is 10,8 m².

Ramen 2 (77x112)
Deuren 1 (120x188)

Fundering

Deze blokhut/berging Dagmar is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Meegeleverd

 • Bouwtekening
 • Enkel glas in de ramen en deuren

Standaard bij blokhut Dagmar-DIRECT

Deze blokhut Dagmar met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Dakbedekking bij Dagmar-DIRECT

Blokhut Dagmar wordt standaard geleverd zonder dakshingles. Via de extra opties kunt u nog kiezen voor zwarte beverstaart en rechte shingles 

Wenst u andere opties bij te bestellen en bent u bereid langer te wachten dan kan u de standaard versie van de Dagmar blokhut bestellen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Dagmar Blokhut Dagmar DIRECT 350 x 350 cm vijfhoek Wanddikte 28 mm   |   Inclusief ramen en deuren met enkel glas Op voorraad
€ 1.868,95 stuk incl. btw