Blokhut Bristol 440 x 340 x 256 cm met grote luifel Wanddikte 58 mm

Productnummer: DE11116 Groot terras voor de berging

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken.

€ 3.558,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 6-8 weken)
Laten Impregneren (levertijd 6-8 weken)
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Wanden
Wanden
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Dakraam
Dakraam
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Samenstelling Sluiten
  • € 3.558,95 Standaardproduct Blokhut Bristol 440 x 340 x 256 cm met grote luifel Wanddikte 58 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Bristol 440 x 340 x 256 cm met grote luifel Wanddikte 58 mm

  • Voorzien van dubbel glas
  • Deur blijft droog door overkapping
  • Zijraam kan zowel links als rechts geplaatst worden
  • Uit te breiden met diverse extra opties
  • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Bristol 440 x 340 x 256 cm met grote luifel Wanddikte 58 mm

U zoekt een blokhut met ruime veranda en grote binnenruimte van 58 mm blokhutprofielen van vurenhout? Deze blokhut 4x3 meter Bristol heeft een groot terras met overkapping en is omheind met een hekwerk. Door de grote ramen ontstaat er veel licht in de blokhut. Bovendien kan de zijraam geopend worden en wordt deze berging geleverd met dubbel glas en alle bevestigingsmaterialen. Blokhut Bristol actie, dubbel glas en 30m2 dakshingles. Deze trendy blokhut Bristol valt onder de blokhut 4x3 en overkapping 4x3 meter modellen. 

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Bristol kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Bristol. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties:

1. Door ons uw blokhut Bristol te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 6 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Inbegrepen bij blokhut Bristol

U ontvangt bij blokhut Bristol standaard een bouwtekening. Daarnaast krijgt u het beslag voor de ramen en deuren meegeleverd. De ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas. De roedes voor de ramen en deuren worden los meegeleverd. Voor het dak worden dakshingles recht meegeleverd. U kunt dit bij opties wijzigen en de kleur aangeven.

Standaard bij blokhut Bristol

Deze blokhut Bristol met wanden van 58mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Bristol wordt standaard geleverd met 36 m2 dakshingles recht. Via de extra opties kunt u nog tal van andere dakbekking bijbestellen (meerprijs). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakshingels in diverse varianten en kleuren waaronder Dakshingles Recht Zwart of Beverstaart Rood. Kies ook voor dakbedekking in de vorm van Dakpanprofielplaten of Aquapan voor een extra luxe afwerking van het dak van Blokhut Bristol.

Afmetingen

De omvang van het zomerhuisje is 440 cm breed x 610 cm lang ( inclusief luifel ) x 256 cm hoog. De deuropening heeft een hoogte van 194 cm en een breedte van 159 cm inclusief het kozijn. De wanddikte is 58 mm en hout is kwalitatief Noord Europees vuren. De funderingsomvang is 420 x 610 cm. Aan de voorzijde zijn naast de deuren 2 vaste ramen geplaatst. Deze zijn niet te openen en zijn 78 x 194 cm inclusief kozijn. Aan de zijkant bevindt zich een derde raam, welke geopend kan worden. De afmeting hiervan is 213 x 96 cm. Voor meer frisse lucht raden wij de ventilatieroosters aan die u in een van de wanden kunt plaatsen. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas alsook het glas in de dubbele deur. 

Tijdens de zomer is de uitbouw bij uitstek bruikbaar als buitenverblijf, waarbij u heerlijk kunt genieten van de schaduw. Zo kunt u 'savonds onder de luifel buiten zitten. Ook is het zomerhuisje zeer geschikt als slaapplaats voor bijvoorbeeld bezoek. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wanddikte 58 mm Blokhut Bristol Blokhut Bristol met luifel 440 x 340 + Luifel 290 cm Wanddikte 58 mm Groot terras voor de berging Ruim op voorraad
€ 3.558,95 per stuk incl. btw