Wakol PU 225 Parketlijm 2K - 6.75 kg

Productnummer: FL95013-WPL Universele parketlijm voor verlijmen op verschillende bodemvloeren

€ 67,36 Per 6,75 kg incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wakol PU 225 Parketlijm 2K - 6.75 kg

  • Universeel toepasbaar
  • A-kwaliteit parketlijm
  • Snelle droogtijd
  • Geschikt voor vloerverwarming

Wakol PU 225 Parketlijm 2K - 6.75 kg

De Wakol Parket Lijm 2K is geschikt voor het verlijmen van zowel massief parket, lamelparket kant-en-klaar parket en verschillende traditionele parketvloeren. De 2 K lijm zorgt voor een stootvaste verlijming van het eiken parket. De lijm kan universeel worden toegepast op verschillende soorten zuigende als niet zuigende ondervloeren.

Met de emmer van 6,75 kg verlijmt u ongeveer 6 m2 vloer. De 2K parketlijm van Wakol is bovendien ook geschikt voor het verlijmen van uw houten vloer op een vloerverwarming. Kies bij vloerverwarming altijd voor een werkingsarme eiken multiplank in plaats van een massieve vloer. We raden af de vloer zelf te verlijmen wanneer u hier geen ervaring mee heeft.

De Wakol vloerlijm is geheel oplosmiddelvrij en daarnaast ook zeer emissiearm. Daarnaast zal de parketvloer na het verlijmen met de 2K lijm bureaustoel vast zijn. U bent bij het verlijmen van parket op een bodemvloer geen ondervloer nodig. Het lamelparket kan rechtstreeks op de bodemvloer worden geplakt. Neem contact op voor meer informatie over het toepassen van deze Wakol parketlijm.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wakol PU 225 Parketlijm 2K - 6,75 kg voor lijmen eiken lamel parket Wakol PU 225 Parketlijm 2K - 6.75 kg Universele parketlijm voor verlijmen op verschillende bodemvloeren Op voorraad
€ 67,36 Per 6,75 kg incl. btw