Betontegel 60Plus Wildverband Giallo Dikte 6 cm Per 1,08 m2

Productnummer: EX70914-Giallo   |   Met facet en afstandhouder   |   Geborsteld en geïmpregneerd

€ 33,30 Per 1,08 m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betontegel 60Plus Wildverband Giallo Dikte 6 cm Per 1,08 m2

  • Vuil- en algenwerend
  • Speelse uitstraling door verschillende maten
  • Geschikt voor terras en looppad
  • Hoog voetcomfort
  • Niet aftrillen
  • Niet geschikt voor uw oprit

Betontegel 60Plus Wildverband Giallo Dikte 6 cm Per 1,08 m2

Bent u op zoek naar een terrastegel met warmte en luxe uitstraling? Zoek niet verder, want met onze 60Plus Soft Finish wildverband Giallo krijgt u precies wat u zoekt. De mooie bruine kleuren stralen warmte en luxe uit. Doordat we 60Plus Soft Finish Giallo in wildverband leveren, krijgt uw nieuwe terras een speelse uitstraling. Een erg mooi combinatie! De 60Plus Soft Finish wildverband Giallo zijn erg onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn ze ook vorstbestendig en heeft u geen last van mos en/of algen op uw nieuwe terras.

Wildverband terrastegels

U koopt deze terrastegels per laag, dit is 1,08 m2. Per laag krijgt u in totaal 5 betontegels in 3 verschillende maten, namelijk 30x30 cm, 30x60 cm en 60x60 cm. Op een van de foto’s ziet u precies welke betontegels wij leveren per laag. Doordat de 60Plus Soft Finish wildverband Giallo uit verschillende afmetingen terrastegels bestaat, kunt u alleen in wildverband uw nieuwe terras aanleggen.

Geborstelde en geïmpregneerde betontegels

De terrastegels van onze fabrikant Excluton zijn geborsteld en vervolgens geïmpregneerd. Borstelen betekent dat ze met speciale koolstofborstels zijn geborsteld om de bovenlaag van de terrastegels nog verder af te dichten. Hierdoor kunt u op blote voeten genieten van uw terras en nemen de 60Plus Soft Finish wildverband Giallo minder vocht en vuil op waardoor deze erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam zijn. Deze uitwerking wordt nog eens versterkt door het impregneren van de tegels. 

Voor tips over het aanleggen van uw nieuwe terras of looppad raden wij u aan om onze handige klustips door te lezen of onze video te bekijken. Is deze betontegel niet de tegel voor uw tuin? Bekijk dan de rest van de Excluton 60Plus serie of onze andere betontegels. Past beton niet in uw tuin? Wij leveren ook een ruim assortiment keramsiche tegels en natuursteentegels


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betontegel 60Plus Soft Finish wildverband Giallo Betontegel 60Plus Wildverband Giallo Dikte 6 cm Per 1,08 m2   |   Met facet en afstandhouder   |   Geborsteld en geïmpregneerd Op voorraad
€ 33,30 Per 1,08 m2 incl. btw