Schutting betonpaal met sleuf antraciet met 28 mm Hardhout stapelrabat en onderplaat

Productnummer: DE99126 Complete betonpaal schutting inclusief 28 mm hardhouten stapelrabat

Aangepaste levertijd Ca. 10 werkdagen

€ 329,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Schutting betonpaal met sleuf antraciet met 28 mm Hardhout stapelrabat en onderplaat

  • Betonsysteem inclusief hardhouten blokhutprofielen en betonnen onderplaat
  • Kant en klaar bestellen, geen rekenwerk
  • Volledig dichte schutting en duurzaam
  • 2-zijdig gelijk aanzicht
  • Geen afdeklat meegeleverd

Schutting betonpaal met sleuf antraciet met 28 mm Hardhout stapelrabat en onderplaat

Een complete schutting van 200 cm hoog kopen zonder verder rekenwerk? Dat kan met deze betonnen gleufpaal schuttingen, inclusief hardhouten blokhutprofielen en betonnen onderplaat. Gadero levert dit complete schutting systeem standaard met 28 mm dik en 180 cm lang hardhout stapelrabat, antraciet beton sleufpalen van 10 x 10 x 270 cm en een antraciete onderplaat. Met deze betonnen schutting krijgt uw erfafscheiding een luxe uitstraling. Daarnaast zijn de hardhout planken erg duurzaam, zodat u lang plezier heeft van uw schutting.

Complete betonnen schutting

Bij het plaatsen van de schutting zijn een aantal dingen van belang. Eerst plaatst u de sleufpaal 70 cm in de grond. Het is belangrijk dat de sleufpaal waterpas staat. De betonnen onderplaat plaatst u 4 cm in de grond. Zo heeft u nog 180 cm over voor de 14 hardhouten meegeleverde rabatplanken. De onderplaat en planken zijn samen uiteindelijk 200 cm hoog. De twee sleufpaal plaatst u ook 70 cm in de grond. Houd tussen de twee sleufpalen een afstand van 175 cm, zodat de 180 cm lange planken in de sleufpalen passen. De meegeleverde vullatten zorgen ervoor dat de rabatplanken stevig in de sleufpalen blijven zitten. Als de twee sleufpalen geplaatst zijn kunt u de planken een voor een tussen de palen plaatsen. De totale breedte complete betonpaal schutting bedraagt 195 cm.

Let op! de blokhutprofielen leveren wij in lengte 360 cm en dient u zelf op maat te zagen in 180 cm delen. Er worden geen afdeklatten meegeleverd zodat u deze naar eigen smaak los mee kunt bestellen.

Schutting bestellen

Deze schutting leveren wij per deel. Dat betekent dat u alles wat u op de foto ziet in één klik bestelt. U krijgt per deel 2 sleufpalen, stapelrabat hardhout planken, een onderplaat en vullatten. Stel u legt 8 stuks in uw winkelwagen. Dan krijgt u 1 beginpaal, 1 eindpaal en 7 tussenpalen. Daarnaast krijgt u 8 onderplaten en 8 sets hardhout blokhutprofielen van 14 stuks. Daarnaast krijgt u voor elke paal een vullat. Zo haalt u in één keer uw hele schutting in huis.

Let op! Voor deze type sleufpalen is geen hoekpaal leverbaar.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
sleufpaal beto met hardhout profielen Schutting betonpaal met sleuf Antraciet met hardhout stapelrabat Complete betonpaal schutting inclusief 28 mm hardhouten stapelrabat
€ 329,95 per stuk incl. btw