Beton bestellen voor vloer of fundering Prijs per 1 M3 (kuub)

Productnummer: LDS10101 Online Beton bestellen voor o.a. schuur fundering tot tuinhuis vloer.

€ 239,95 per 1 m3
Vanaf 2 stuks, 4% korting Vanaf 3 stuks, 5% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beton bestellen voor vloer of fundering Prijs per 1 M3 (kuub)

  • Geleverd op door de weekse dagen op het tijdstip dat u wenst
  • Hoogwaardig beton voor tuinhuis vloer of schuur fundering
  • Levering met pomp (max 24 meter) mogelijk (tegen bijbetaling)
  • Eenvoudig online betonmortel per kuub bestellen
  • Levering in Belgie nog niet mogelijk, wel heel Nederland
  • Minimale afname 3 kuub (3m3)

Beton bestellen voor vloer of fundering Prijs per 1 M3 (kuub)

Wilt u binnenkort beton laten storten? Bijvoorbeeld een fundering voor de muren van uw schuur of als betonnen vloer van uw tuinhuis? Bij ons kunt u hoogwaardig beton kopen. Wij bezorgen betonmortel bovendien maandag t/m vrijdag op een door u gewenste dag met tijdsvak. Bestel beton online per 1 m3, dit is 1 kuub (100 x 100 x 100 cm). 

Let op, de minimale bestelhoeveelheid is 3m2 beton. 

U kunt ook een pomp bijbestellen zie extra opties, hiermee stort u tot maximaal 24 meter het beton meteen in uw vloer of fundering. U heeft dan geen kruiwagens nodig. Let op, zonder pomp moet u rekening houden met circa 22 kruiwagens per kuub. Zorg zonder pomp dus voor voldoende mankracht en kruiwagens. 

We adviseren bij een tuinhuis vloer een minimale dikte van 12 cm aan te houden. Maak van betonplexplaten een water betonbekisting. Plaats op circa 6 cm een betonstaalmat. Voor een betonvloer van een schuur waar ook auto's op geparkeerd staan adviseren we minimaal 15 cm aan te houden. Gebruik ook hier bouwmatten in het midden van de vloer. Voor het monteren van Keramische tegels van 1 cm dikte adviseren we deze op beton te verlijmen. Hanteer hier ook minimaal een betonvloer van 12 cm dikte. 

Lees ook onze handige doe het zelf tips voor een gestorte betonvloer maken voor een tuinhuis of tuinschuur.

Benodigde aantal kuub beton berekenen

Wij leveren betonmortel per kuub. Wilt u een laag van 15 cm beton storten in een ruimte van 6 bij 3 meter. Dan kunt u alsvolgt beton bestellen. Reken alle maten om in meters, dus 0.15 x 6 x 3 = 2.7 kuub, afgerond 3 kuub betonmortel. Beton heeft de neiging in te klinken, dat wil zeggen dat de volume van het beton vermindert door droging of ontrekking van het water waarmee het betonmortel is vermengd. Voorkom een dure nabestelling door 10% extra te rekenen als meetcorrectie en in veband met inklinking.

Vanaf 8 kuub betonmortel hebben wij schaalvoordelen, deze korting berekenen we automatisch aan u door. 

Even opletten bij beton online bestellen

Let op, geef bij uw bestel opmerkingen de gewenste leverdag aan (niet op zaterdag) en gewenste levertijdstip tussen 06.00 en 17.00 uur. Wilt u online beton kopen? Geef dan minimaal 48 uur van te voren uw order door via onze webshop. We bellen u na het bestellen van betonmortel altijd voor het doorspreken van de levering.

Wist u dat... Betonmortel uit cement, grind en zand bestaat. Bij beton bestellen met mixer voegen we automatisch fijngrind toe. Fijngrind is max 16 mm dik en standaard hebben we 32 mm dikte grind in ons beton.

Ontdek Gadero bouwmaterialengroothandel voor beton, bouwhout en meer!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Bepaal zelf leverdag beton storten beton kopen online Beton bestellen voor vloer of fundering Prijs per 1 M3 (1 kuub) Online Beton bestellen voor o.a. schuur fundering tot tuinhuis vloer. Ruim op voorraad
€ 239,95 per 1 m3 incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt