Logo Gadero
service

48 uurs assortiment bestrating accessoires

Heeft u met spoed bestrating nodig voor het aanleggen van een terras of een oprit? Bij Gadero kunt u kiezen uit een ruim assortiment tegels, stenen en klinkers, muurelementen en split en grind. Alle artikelen uit het 48 uurs assortiment worden binnen 48 uur ofwel twee werkdagen geleverd.

Voor het aanleggen van uw bestrating of het plaatsen van een border of tuinmuur heeft u allerlei accessoires nodig. Denk hierbij aan ophoogzand voor onder uw bestrating, betonbanden om uw bestrating op de sluiten, voegzand of voegmortel voor het voegen van uw tegels of stenen, steenlijm voor het verlijmen van stapelblokken en watergoten om uw hemelwater te begeleiden en wateroverlast te voorkomen. Ook al deze bestrating toebehoren kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

U kiest uitsluitend topkwaliteit bestrating toebehoren van verschillende merken zoals Excluton, Tuinvisie en MBI. Bekijk hier het volledige 48 uurs sierbestrating assortiment.

Bestel nu direct deze accessoires zoals opsluitbanden, zand, voegmortel en watergoten en ga al binnen 48 uur aan de slag met het realiseren van uw droomtuin. Let wel op dat niet alle, maar enkel producten uit deze 48 uurs categorie binnen 2 werkdagen leverbaar zijn. 

 Gaat u een terras aanleggen? Bekijk onderstaande video over het aanleggen van een terras.