Gadero klantenservice
Bestaande bestellingen

meest gestelde vragen over bestaande bestellingen en leveringen. 

Wat is de levertijd?

Bij meer dan 98% van onze producten geldt levering in gemiddeld 4 werkdagen volgens een vaste leverdag per postcode. Deze postcodes zijn verdeeld over 2 bestel-deadlines, maandagavond en donderdagochtend, zie bestel-deadlines. Indien u de besteldeadline mist geldt automatisch de volgende besteldeadline.

Bij de overige 2% van de producten staat aangegeven wat de levertijd is, bijvoorbeeld 8-10 werkdagen voor onze kant en klare tuintafels. 

Wij nemen altijd een dag van tevoren tussen 16.00 en 20.00 uur contact met u op via e-mail en/of SMS om aan te geven in welk dagdeel (tijdsvak van 3 uur) wij uw bestelling bezorgen. Wij kunnen - om de bezorgkosten zo laag mogelijk te houden - geen persoonlijke verzoeken inwilligen met betrekking tot het dagdeel.

Een dag voor uw leverdag aanbreekt (zie schema vaste leverdag per postcodes) krijgt u tussen 16.00 en 20.00 uur een email en/of sms over het levertijdstip van uw order. Wij geven een tijdsvak van 3 uur aan. Omdat wij de meest efficiente route rijden om uw bezorgkosten laag te houden kunnen wij geen persoonlijke verzoeken inwilligen omtrent de levertijd. In sommige gevallen kan de chauffeur het tijdsvak overschrijden, denk aan files. 

U kunt vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur uw bestelling afhalen. Let op, uw bestelling dient dan voor dinsdag 12.00 uur bij ons geplaatst te zijn. U kunt ter plaatse bij ons pinnen. Op zaterdag zijn wij gesloten. Wilt u een andere dag uw items afhalen, geef dit dan aan bij uw bestel-opmerkingen.

Wilt u artikelen direct afhalen? Dit kan alleen op afspraak bij ons hoofdkantoor/warehouse in Groningen (Nederland) en in Belgie op speciale afhaaldagen! Wij hebben een warehouse zonder geen showroom en niet alle artikelen zijn te bekijken en direct af te halen. 

Voor afhalen geldt vooraf betalen. Pinnen en contant niet mogelijk. Voor afhalen in Belgie bekijk de mogelijkheden op de bezorg pagina

Terug naar overzicht