Logo Gadero
service

Beautifloor West Vlaanderen Laminaat

Met het Beautifloor West Vlaanderen laminaat haalt u een ongelofelijk mooie vloer in huis! Verkrijgbaar in verschillende luxe dessins met een prachtige eiken structuur, bent u verzekerd voor een tijdloze vloer. Let op: voor losstaande bestelling geldt een minimale afnamehoeveelheid van 10m2!

De planken zijn afgewerkt met een Impression voeg op de lange zijde voor een ruimtelijk effect voor veel sfeer. Hierdoor is er altijd een Beautifloor laminaat te vinden voor elke woonstijl Door de lage warmte weerstand van 0,057 m2 K/W zijn de vloeren ideaal te gebruiken met een vloerverwarming. De West-Vlaanderen laminaat vloeren zijn comfortabel, geluidreducerend en ook nog een gemakkelijk te leggen dankzij het Uniclic systeem. Het Laminaat vloer van Belgische bodem heeft ook nog eens 20 jaar garantie bij huishoudelijk gebruik! Mooi, kwalitatief en van gemak voorzien dat laat u toch niet bij ons liggen?

Het Beautifloor West-Vlaanderen Laminaat is een vloer voor vele jaren woonplezier. Met de gebruiksklasse van 32 is de laminaat vloer van Beautifloor te gebruiken in elke woonsituatie en licht kantoor gebruik. Met de sterke toplaag zijn krassen verleden tijd. Daarmee is de lange 20 jaar garantie bij privé gebruik dik verdiend! Het leggen van de West-Vlaanderen vloer is makkelijker dan een keuze te maken, tussen een van de prachtige designs. Beautifloor is een merk afkomstig vanuit België dat garant staat voor Europese top kwaliteit.