Logo Gadero
service

Beautifloor

Beautiful Floors! Dat is het motto van het opkomende vloeren merk Beautifloor. En wat is dat goed terug te zien in de huidige collecties Laminaat, PVC én Parket. Met deze diversiteit aan producten is Beautifloor een totaalaanbieder geworden wat betreft vloeren. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Vloerdelen met én zonder v-groef of extra breed (24,4cm) het zit allemaal in de enorm grote collectie van Beautifloor. Daarnaast staan deze vloeren, voorzien van het bekende Uniclic systeem, garant voor een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. 

Het uitgebreide assortiment zorgt voor enorm veel keus, zo zit er voor iedereen wel een vloer tussen. Met of zonder v-groef, smal of breed. Het zit er allemaal in. Bovendien zijn alle vloeren van Beautifloor standaard onderhoudsvriendelijk en erg slijtvast. Een ongeluk zit in een klein hoekje, daarom wordt er een lange fabrieksgarantie geboden tot wel 20 jaar! Zorgeloos genieten van hele mooie vloeren. Gaat u voor klassiek of modern? Zowel in Laminaat als PVC en Parket zijn er vele verschillende uiteenlopende designs beschikbaar.

Laminaat De Laminaat vloeren worden uitgegeven in drie verschillende collecties, allemaal met een knipoog naar onze zuiderburen. De Ardennen collectie is de meest voordelige serie en wordt geproduceerd in maarliefst 12 verschillende decoren. De afmetingen van 120 x 19 x 0,7 cm zorgt voor een erg stabiel oppervlak. Door het ontbreken van een v-groef wordt er een mooie vlakke laminaat vloer gerealiseerd. Vuil kan zich nergens ophopen en is dus erg makkelijk schoon te houden. De West-Vlaanderen collectie is met 8 verschillende decoren wellicht de populairste serie. Een leuke toevoeging aan deze planken is de v-groef aan de lange zijde (2V) die deze vloer net wat meer karakter geeft. Deze 0,8 cm dikke plank heeft net wat meer body en is daardoor ook een stukje massiever. De afsluitende serie is de Henegouwen, deze planken met een breedte van 24,4 cm zorgen voor een ruimere kamer. Bovendien zijn ook deze vloeren uitgevoerd met een groef aan de lange zijde waardoor de nadruk echt op de lengte van de planken wordt gelegd. Kijk in de bijbehorenden categorieën ondervloeren en/of plinten om de ruimte helemaal af te maken! Toch een ander vloer? Bekijk hier alle merken laminaat vloeren!

PVC & Vinyl Naast de uitgebreide laminaat collectie is er minstens een net zo uitgebreide PVC serie met zowel de verlijmbare stroken, als de klik stroken. De verlijmbare stroken zijn 2 mm (huishoudelijk) of 2,5 mm (industrieel/commercieel) dik en moeten worden geplaatst op een egale dekvloer, deze kan verlijmd worden met de Eurocol 640 of geplakt worden aan een zelfklevende ondervloer. De klik vinyl vloeren kunnen makkelijk worden geplaatst op een PVC geschikte ondervloer zoals de Redfloor. De lage warmteweerstand zorgt ervoor dat deze vloeren zeer goed te gebruiken zijn op een vloerverwarming en zelfs op een vloerverkoeling. Bovendien zijn deze vloeren erg waterbestendig, hebben ze een zacht loopgeluid en draagt dit bij aan een comfortabel en veilige leefomgeving. De vloeren worden aangeboden met een voelbare of een register embossing structuur. Dit geeft een realistisch effect aan de vloer en wordt het nauwlijks merkbaar dat het géén houten vloer betreft. Daarnaast zijn deze vloeren beschikbaar in verschillende afmetingen.  Parket Parket voor de doe-het-zelver dankzij de handige klik verbinding, geen lastige lijm of plaatsings activiteiten meer. Deze vloer is gemakkelijk zwevend te leggen op een daarvoor geschikte ondervloer. Zo wordt een kwalitatief mooie Parket vloer voor iedereen bereikbaar. Het Beautifloor lamelparket is verkrijgbaar in vele variaties en afmetingen. De parketvloeren zijn standaard voorzien van een sterke eiken toplaag van 3 en 4mm. Dit voorgeoliede parket van Beautifloor is woonklaar en kan direct gebruikt worden. Voor een mooi en natuurlijk oppervlak zijn deze vloeren afgwerkt met een matte toplaag en kunnen deze behandeld worden met de onderhoudsproducten van WOCA. Daarnaast biedt Beautifloor het lamelparket aan in verschillende houtsorteringen. In onderstaand schema ziet u welke. 

AB: Natuurlijke houtstructuur met zichtbare houtnerven, weinig kleurverschil en kleine noesten toegestaan.  D: Levendige kleur en structuren, markante planken met opvulling van noesten mogelijk.  E: Rustiek, levendig met kleuronderscheid tussen de verschillende planken. Gevulde noesten en barsten mogelijk.  DE: Erg Rustiek, zeer levendig met mogelijk zichtbare gevulde noesten en barsten.