Logo Gadero
service

Henegouwen Laminaat

Wie op zoek is naar een extra breed laminaat vloer is op het juiste adres bij het Henegouwen collectie van Beautifloor. Met een unieke breedte van 24,4 cm zorgt voor een ruimtelijk effect. De breedte wordt nog eens extra benadrukt door de V-groef op de lange zijde. *Let op! voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Met een keuze uit 8 verschillende decors is er voor elk woonstijl iets prachtig te vinden. Het laminaat is alleen niet harstikke mooi maar ook nog eens van A-kwaliteit. Met een kras- en slijtbestendige toplaag en een garantie termijn van 20 jaar bij huishoudelijk gebruik, haalt u laminaat vloer in huis voor jaren lang woonplezier! En dat voor €21,95 per vierkante meter is het brede Henegouwen laminaat een echte prijs/kwaliteit topper! Het Beautifloor laminaat vloer is voorzien van het ClickXpress® systeem, door dit wentelsysteem worden planken probleemloos in elkaar gezet. 

Het Henegouwen brede laminaat vloeren van Beautifloor zijn verkrijgbaar in verschillende designs. De decors hebben een natuurlijk eiken structuur in verschillende kleuren. Met donkere, lichtere of kleurschakeringen eiken dessins. Voor elke woonstijl is er een prachtige design te vinden van het Henegouwen collectie!

Lees ook onze blog voor meer informatie over de voordelen van extra breed laminaat