Terrassteen + 20x30x4cm Grezzo Geïmpregneerd & Deklaag - Excluton

Productnummer: EX70017-Grezzo   |   Excluton terrasstenen met facet en beschermende deklaag

€ 20,64 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrassteen + 20x30x4cm Grezzo Geïmpregneerd & Deklaag - Excluton

  • Strakke klinker met facet
  • Geïmpregneerd ofwel beschermende deklaag
  • Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding
  • Zorgt voor een zeer moderne look
  • Niet geschikt voor oprit
  • Niet af te trillen

Terrassteen + 20x30x4cm Grezzo Geïmpregneerd & Deklaag - Excluton

De TerrastegelPlus strak 20 x 30 x 4 cm Grezzo van A-merk producent Excluton is een ongetrommelde tegel met facetrand. Deze stenen zijn voorzien van een deklaag en zijn geïmpregneerd. Dit biedt verschillende voordelen. We raden u echter af deze tegels als oprit stenen te gebruiken. Deze kunnen namelijk breken onder de zware belasting van een auto. Hiervoor raden wij een een steen van minimaal 6 cm dik aan. U vindt deze bij onze oprit bestrating. Wel zijn deze tegels uitermate geschikt voor uw terras en looppad. 

Facetrand, geïmpregneerd en deklaag

Omdat deze ongetrommelde terrasstenen een facet, ofwel schuine rand, hebben, kunnen de bovenzijde van de stenen bij verzakking niet tegen elkaar aan komen en afbrokkelen. Daarnaast zijn deze tegels geïmpregneerd en hebben ze een deklaag. Dit betekend dat er een laag aan de stenen is toegevoegd die ze beschermen tegen vocht en vuil en zorgt ervoor dat de kleur langer behouden blijft. 

Klustip!

Neem, voor u begint met het aanleggen van uw terras op looppad, onze klustip over het aanleggen van een terras goed door. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft met daarbij alle extra materialen zoals zand, opsluitbanden en voegmiddel. Vergeet niet om deze materialen met uw tegels mee te bestellen!

Snelle bezorging in de Benelux!

Gadero bezorgt de TerrastegelPlus strak 20 x 30 x 4 cm Grezzo en andere producten van Excluton binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland. Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijken dan het gehele assortiment van Excluton TerrastegelPlus of onze andere betontegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met Deklaag terrassteen grezzo Terrassteen+ 20x30x4cm Grezzo Geïmpregneerd & Deklaag - Excluton   |   Excluton terrasstenen met facet en beschermende deklaag Op voorraad
€ 20,64 Per m2 incl. btw