Logo Gadero
service

Abbeystones Toscaans Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld

Productnummer
EX70009-60-300-400
Luxe stenen met een warme kleur
Extra grote stenen
abbeystones_20x30x5cm_toscaans_2
Dit product is uit het assortimentBekijk hiernaast vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Getrommeld voor een verouderde look

  • Warme kleur

  • Ook geschikt voor uw oprit

  • A-kwaliteit Excluton stenen

Specificaties

Gewicht
135 kg
Kleur
Meerdere kleuren
Lengte
30 cm
Dikte
6 cm
Breedte
40 cm
Benodigde per m2
8.33
Ondergrond
Normaal zandbed
Behandeling
Getrommeld
Type tegel
Abbeystones
Tegelmaat
40x30 cm

Abbeystones Toscaans Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld

Wilt u uw tuin een warme uitstraling geven? Dan passen deze Abbeystones Toscaans Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld van Excluton wellicht bij u. Deze klinkers zijn getrommeld, wat betekent dat ze in een grote centrifuge licht zijn beschadigd om ze zo een verouderd uiterlijk te geven. Hierdoor krijgen de stenen een nostalgisch uiterlijk en passen ze perfect in de traditionele tuin. Daarnaast kunt u ze ook combineren met keramische tegels om zo een ruimtelijk en speels effect te creëren in uw tuin.

Een veelzijdige klinker

Door het formaat van deze Abbeystones zijn ze erg veelzijdig. Zo legt u er een sfeervol terras of looppad mee aan, maar door hun dikte van 6 cm zijn ze ook erg geschikt voor uw oprit. Deze klinkers legt u makkelijk zelf aan. Mocht u hier nog een steuntje in de rug voor zoeken en bieden wij deze in onze klustip. Hier nemen wij stap voor stap mee in het proces van bestrating leggen met Abbeystones en geven wij u praktische tips. Tevens benoemen wij hier alle extra benodigdheden die komen kijken bij uw tuinproject. Wij raden u dan ook aan deze door te nemen voor u uw bestelling plaatst.

Gadero levert snel bij u aan huis

Bestel de Abbeystones Toscaans Genuanceerd XXL 30 x 40 x 6 cm Getrommeld vandaag nog en u kunt uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u aan huis verwachten. Bent u op zoekt naar een andere variant van deze klinker? Bekijk dan het ruime assortiment Abbeystones. Ook voor andere oprit bestrating en terrastegels bent u bij Gadero aan het juiste adres.